Showbiz

Ρούλα Κορομηλά: Το υπνοδωμάτιό της είναι το κάτι άλλο- Το υπέροχο φόντο και οι πόζες της!

Η Ρούλα Κορομηλά είναι υπέροχη και δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει δείξει τον προσωπικό της χώρο, που δεν είναι άλλος από το σπίτι της και πολύ πιο συγκεκριμένα, από το υπνοδωμάτιό της. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, που έχει ξεχωρίσει όλα αυτά τα χρόνια για την πορεία και την καριέρα της στον χώρο της παρουσιάσης και πολύ πιο συγκεκριμένα της τηλεόρασης.

Ρούλα Κορομηλά: Η ηλικια, το βιογραφικό και όσα θέλετε να ξέρετε

  • Η Ρούλα Κορομηλά γεννήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 1957
  • Είναι 66 ετών
  • Ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου
  • Το Instagram της είναι roulakoromila
  • Στα μέσα της δεκαετίας του 1980 προσλήφθηκε ως διοικητική υπάλληλος στην κρατική τηλεόραση, ενώ στη συνέχεια δούλεψε σε διάφορα κανάλια της ιδιωτικής τηλεόρασης
  • Καθιέρωσε προγράμματα που για πρώτη φορά έκαναν την εμφάνιση τους στη μικρή οθόνη, όπως οι πρωινές εκπομπές, τα σόου και οι τηλεμαραθώνιοι.
  • Το 1991, και μετά τη θητεία της στην κρατική τηλεόραση όπου παρουσίαζε την πρωινή εκπομπή “Μια καλημέρα είναι αυτή”, μεταπήδησε στον νεοσύστατο τότε σταθμό ΑΝΤ1 παρουσιάζοντας την μακροβιότερη πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, τον “Πρωινό Καφέ”. Από την συγκεκριμένη εκπομπή που είχε αξιοσημείωτη επιτυχία, στα τρία χρόνια που την παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά, “παρέλασαν” οι σημαντικότερες προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου και όχι μόνο.
  • Το 1992 στον ΑΝΤ1 ξεκίνησε να παρουσιάζει το πρώτο σόου της ελληνικής τηλεόρασης με τον τίτλο Ciao ANT1
  • Το 1994 διακόπτει το συμβόλαιο της με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, για να βρει τηλεοπτική στέγη στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.
  • Εκεί παρουσιάζει την εκπομπή “Μπράβο”, ένα εβδομαδιαίο βραδινό φαντασμαγορικό σόου, που διαρκεί έξι χρόνια και σημειώνει ιδιαίτερα υψηλές τηλεθεάσεις. Από το “Μπράβο” πέρασαν εκτός από τις αναρίθμητες εγχώριες προσωπικότητες και εξέχουσες ξένες, όπως ο Ρίκι Μάρτιν, η Μαντόνα και ο Έρος Ραμαζότι.
  • Μεταξύ πολλών άλλων εκπομπών τις οποίες ανέλαβε στην πορεία της καριέρας της, μετά από 14 χρόνια και συγκεκριμένα στις 2 Απριλίου του 2014, επέστρεψε στο MEGA, και συγκεκριμένα στην κριτική επιτροπή του show “Just the 2 Of Us”, ενώ στις 16 Απριλίου του 2016 και μετά από 16 χρόνια από την τελευταία προβολή του σόου της “Μπράβο”,επανέφερε το σόου με τίτλο “Μπράβο Ρούλα” στον νεοσύστατο τηλεοπτικό σταθμό Epsilon, αποτελώντας την μεγαλύτερη μεταγραφή του σταθμού.

Το σπίτι της είναι το ησυχαστήριό της, μιας και μετά από κουραστικές μέρες στη δουλειά είναι το μόνο μέρος που μπορεί να χαλαρώσει και να περάσει υπέροχα. Δεν είναι βέβαια λίγες οι φορές που μας έχει δείξει τον προσωπικό της χώρο, ενώ με μια μικρή έρευνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που είναι και ιδιαίτερα ενεργή, συλλέξαμε κάποιες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της και συγκεκριμένα από το υπνοδωμάτιό της!

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved