Αναστασιάδης: «Και για μένα και για την Τζένη ο γάμος δεν ήταν ποτέ κάτι που είχαμε στο μυαλό μας»
Showbiz

Αναστασιάδης: «Και για μένα και για την Τζένη ο γάμος δεν ήταν ποτέ κάτι που είχαμε στο μυαλό μας»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Δήμος Αναστασιάδης σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Ο τραγουδιστής μίλησε για την καθημερινότητά του και πώς περνάει τον ελεύθερο χρόνο του με τον γιο του. Επίσης μίλησε για τη σχέση του με τη Τζένη Θεωνά.

  • Πώς είναι ένα τυπικό 24ωρό σου;

Αν δεν υπάρχει κάποια ανάγκη ή υποχρέωση -συνήθως αυτό συμβαίνει μέρα παρά μέρα-, ξυπνώ κάπως αργά. Πηγαίνω στο στούντιο και δουλεύω τα τραγούδια μου. Όταν επιστρέφω στο σπίτι, ασχολούμαι πολύ με το μικρό γιο μου, είτε παίζοντας είτε κάνοντας μια βόλτα, και το βράδυ περνώ χρόνο με τη σύντροφό μου ή πραγματοποιώ κάποια έξοδο.

  • Τον Αρίωνα τον μεγαλώνεις με μουσική;

Δεν τον μεγαλώνω με μουσική - όχι γιατί δεν θέλω, αλλά γιατί, πάνω απ’ όλα, τον αφήνω ελεύθερο να ανακαλύψει τις δικές του επιθυμίες. Παρότι του έχω πάρει διάφορα πράγματα σχετικά, η μουσική δεν τον ελκύει, δεν δείχνει να του αρέσει. Προτιμά τα παιχνίδια του και να τραβά με άλλους τρόπους την προσοχή μας. Ωστόσο δεν έχω την αγωνία να ασχοληθεί με τη μουσική, ας κάνει ό,τι του δίνει χαρά.

anastasiadhs.jpg
  • Έχετε προγραμματίσει δύο φορές το γάμο σας και τη βάφτιση του γιου σας, αλλά οι συνεχείς καραντίνες δεν επέτρεψαν την πραγματοποίησή τους. Πιστεύεις πως μια τρίτη προσπάθεια θα είναι η τυχερή;

Πιστεύω πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Ειδικά το ζήτημα της βάφτισης είναι λεπτό καθώς ο Αρίωνας είναι πλέον σε μια ηλικία που επιβάλλει να την κάνουμε με ένα δικό μας τρόπο, τον οποίο δεν επιθυμούμε να μοιραστούμε δημόσια.

  • Σε ό,τι αφορά τη σχέση σου με την Τζένη, νιώθεις καλυμμένος με το σύμφωνο συμβίωσης που έχετε υπογράψει και όσα μοιράζεστε;

Στην παρούσα φάση, ναι. Έτσι όπως είμαστε το θεωρώ σωστό. Και για μένα και για την Τζένη ο γάμος δεν ήταν ποτέ κάτι που είχαμε στο μυαλό μας ούτε βαθιά μας επιθυμία. Είναι πολύ σημαντικός για κάποιους ανθρώπους, όχι όμως για μένα.

  • Πώς έχει εξελιχθεί ή έχει αλλάξει η σχέση σας στα οκτώ χρόνια που είστε μαζί;

Οι σχέσεις ασφαλώς και αλλάζουν στην πάροδο του χρόνου – πόσο μάλλον μια σχέση ζωής, η οποία εμπεριέχει πολλά συναισθήματα. Όταν λέω «αλλάζουν», εννοώ ότι τα συναισθήματα παίρνουν άλλη μορφή. Φυσικά, όταν έρχεται ένα παιδί στη ζωή μας, είναι όλα διαφορετικά πλέον. Εμένα όμως μου αρέσει το διαφορετικό, η εξέλιξη, η αλλαγή. Θα ήταν πολύ βαρετό αν τα πράγματα έμεναν αυτούσια, ίδια, στη ζωή, ακόμα και στον έρωτα, είπε ο Δήμος Αναστασιάδης στο Hello.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved