Τέμπη: Κλέλια Ρένεση- Το σπαρακτικό μήνυμά της: «Τι άλλο πρέπει να συμβεί; Λιώνουμε στα τρένα...»
Showbiz

Τέμπη: Κλέλια Ρένεση- Το σπαρακτικό μήνυμά της: «Τι άλλο πρέπει να συμβεί; Λιώνουμε στα τρένα...»

Η Κλέλια Ρένεση ξέσπασε στα social media της με όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στα Τέμπη, με το μοιραίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους και κυρίως σε παιδιά νεαρής ηλικίας. 

Από την αρχή της γνωστοποίησης του τραγικού γεγονότος, πολλοί είναι οι celebrities που έχουν δηλώσει τη γνώμη τους για το δυστύχημα στα Τέμπη, κυρίως για το μέχρι που μπορεί να φτάσει η ανθρώπινη αμέλεια.

Η Κλέλια Ρένεση, με τη σειρά της, νιώθει αγανακτισμένη για όλο αυτό που έχει συμβεί, ενώ δεν μπορεί με τίποτα να πιστέψει ότι από εδώ και πέρα οι μητέρες θα είναι αναγκασμένες να ζουν χωρίς τα παιδιά τους, γνωρίζοντας μάλιστα πώς σκοτώθηκαν με τόσο απάνθρωπο τρόπο.

Η Κλέλια Ρένεση έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της για το δυστύχημα στα Τέμπη:

"Καλοι μου ανθρωποι, τι αλλο πρεπει να γινει για να βγουμε στους δρομους;; Εχουν ξεπουλησει μεχρι κ την συνειδηση μας; Μην βλεπετε ειδησεις! Δεν υπαρχει ενημερωση , δεν υπαρχει δικαιοσυνη! Οι νομοι που ψηφισαν προστατευουν μονο την δικη τους πλατη. Καιγομαστε, πνιγομαστε, λιωνουμε σε τρενα, ολα απο κρατικη ΑΜΕΛΕΙΑ! ΔΕΝ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΛΑΘΟΣ! ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ!
ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ Κ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ 20 ΛΕΠΤΑ Η ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΟΡΙΟ. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΘΛΙΩΘΕΙ-ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ Κ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ… Μ ΑΚΟΥΤΕ; ΝΕΚΡΟΥΣ !ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ ; ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

klelia_renesi.webp

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΛΟΙ! ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ!
ΣΤΟΥΣ ΠΟΣΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΞΥΠΝΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ; ΣΤΟΥΣ ΠΟΣΟΥΣ ;
ΣΤΟΥΣ ΠΟΣΟΥΣ;
ΣΤΟΥΣ ΠΟΣΟΥΣ;;;;;
ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΛΑΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ;;
ΓΙΑΤΙ;;

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ;;
ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟΥΣ!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ 99% ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥ ΤΟΠΟΥ!
ΞΥΠΝΑΜΕ Κ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ! ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ!
ΒΓΕΙΤΕ!!!
Ε Ξ Ω. Ο Λ Ο Ι"

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved