Μαριτίνα Ντενίση: Η σπάνια δημόσια εμφάνισή της και το σικάτο στιλ της
Showbiz

Μαριτίνα Ντενίση: Η σπάνια δημόσια εμφάνισή της και το σικάτο στιλ της

Σπάνια εμφάνιση για την Μαριτίνα Ντενίση.

Στην Κύπρο σπουδάζει η κόρη της Μιμής Ντενίση και αυτός είναι και ο λόγος που δεν την βλέπουμε συχνά σε δημόσιες εξόδους.

maritina-ntenisi-(1).jpg

Αυτή τη φορά όμως ο φωτογραφικός φακός στάθηκε τυχερός καθώς ενώ είχε επισκεφτεί την Ελλάδα απόλαυσε την έξοδό της στα επίσημα εγκαίνια της Γκαλερί Tsantilis Art στην καρδιά της Αθήνας παρέα με τον Σωτήρη Πολύζο και όπως ήταν φυσικό μαγνήτισε τα βλέμματα με την υπέροχη και σικάτη εμφάνισή της.

Με μακρύ γκρι παλτό και uncle boots πόζαρε στο πλευρό του Σωτήρη Πολύζου χαμογελαστή και κούκλα!

Δες την στη gallery

«Κύπρος λοιπόν για την Μαριτίνα που αποφάσισε να σπουδάσει εκεί. Business με ειδίκευση στον Τουρισμό που δεν υπάρχει σε πανεπιστημιακό επίπεδο στην Ελλάδα. Κι ας είναι η βαριά βιομηχανία μας. Δική της η απόφαση καθώς πιστεύω πως τα παιδιά πρέπει να διαλέγουν μόνα τον δρόμο τους. Ξέρω πως θα δυσκολευτεί μόνη της στην αρχή μα θα τα καταφέρει.

maritina-ntenisi-(7).jpg

Όπως κι εγώ που θα βλέπω άδειο το δωμάτιο της αλλά οι μανάδες πρέπει να σκέφτονται τα παιδιά τους όχι τον εαυτό τους! Εύχομαι καλή αρχή σε όλα τα παιδιά μας που ξεκινούν τώρα σπουδές και καλά κουράγια στους γονείς», είχε γράψει η Μιμή Ντενίση όταν ανακοίνωσε την απόφαση της κόρης της για τις σπουδές της στην Κύπρο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved