Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αγκαλιά με τον μικρό «Νουνίτο» στα χιόνια- Είναι ο πιο ευτυχισμένος μπαμπάς!
Showbiz

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αγκαλιά με τον μικρό «Νουνίτο» στα χιόνια- Είναι ο πιο ευτυχισμένος μπαμπάς!

O Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη τον τελευταίο καιρό διανύουν την πιο υπέροχη φάση της ζωής τους, μιας και ήρθε στη ζωή ο μικρός Νουνίτο, ο οποίος τους έχει κλέψει την καρδιά και δεν ξεκολλούν στιγμή από δίπλα του. 

Τον τελευταίο καιρό, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, μιας και έγιναν γονείς και το αγοράκι τους είναι ο, τι πιο όμορφο τους έχει συμβεί.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν μπορεί να πιστέψει πώς ο γιος του ήρθε στη ζωή και από την πρώτη στιγμή της γέννησής του, δεν ξεκολλά στιγμή από δίπλα του. Μάλιστα, ο νέος μπαμπάς έχει αφιερώσει όλη την καθημερινότητά του στο μεγάλωμα και στην ανατροφή του μικρού και η αλήθεια είναι ότι η ευτυχία του δεν κρύβεται. Ο μικρός είναι σχεδόν τριών μηνών και τον έχουμε δει σε πολλές φωτογραφίες της Ιωάννας κυρίως ενώ ο νέος μπαμπάς δημοσίευσε τώρα και το πρώτο στιγμιότυπο με το γιο του.

dimitris_alexandrou_322022878_149750117535587_1752513639636719703_n.jpg

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο τραβήχτηκε από τις διακοπές του ζευγαριού το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στον Παρνασό, ενώ ο Δημήτρης φαίνεται να κρατά τον μπέμπη στην αγκαλιά του!

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved