Πέτρος Φιλιππίδης: Η πρώτη δημόσια έξοδος - Πήγε στο θέατρο και έφυγε άρον - άρον
Showbiz

Πέτρος Φιλιππίδης: Η πρώτη δημόσια έξοδος - Πήγε στο θέατρο και έφυγε άρον - άρον

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο Πέτρος Φιλιππίδης και το σχετικό ρεπορτάζ προβλήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Ο ηθοποιός μετά τις δικαστικές περιπέτειες και τα όσα έχουν γίνει και ακουστεί γύρω από το πρόσωπό του, πήγε στο θέατρο να δει τον γιο του στην παράσταση Berlin Alexanderplatz, στην οδό Κυκλάδων.

Όταν έφτασε, έγινε αντιληπτός από τους ανθρώπους που πήγαν να δουν την παράσταση, αλλά πριν αυτή ξεκινήσει, αποχώρησε από το θέατρο.

Κάποια accounts στο Twitter ανέβασαν την είδηση και την έκαναν γνωστή στο ευρύ κοινό και όταν εκείνος το αντιλήφθηκε, έφυγε από την παράσταση που παίζει και σκηνοθετεί ο γιος του, προφανώς για να μην πάνε κάμερες και δημοσιογράφοι στο σημείο.

Την ίδια ώρα, έγινε γνωστό στην πρωινή εκπομπή ότι δεν βρέθηκε πλειοδότης για το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στο Σοφικό Κορινθίας, το οποίο βγήκε σε πλειστηριασμό.

Δείτε το απόσπασμα:

Να θυμίσουμε πως πολλοί συνάδελφοί του έχουν κατά καιρούς τοποθετηθεί σχετικά με το θέμα του ηθοποιού σε συνεντεύξεις τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved