Κατερίνα Παπουτσάκη: Η ζωή μετά τον χωρισμό: «Παλεύουμε να βρούμε τις ισορροπίες»
Showbiz

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η ζωή μετά τον χωρισμό: «Παλεύουμε να βρούμε τις ισορροπίες»

Στον καναπέ της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» έκατσε η Κατερίνα Παπουτσάκη το Σάββατο (12-03)

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε αρχικά για το εθνικό πένθος, κατόπιν της σύγκρουσης της εμπορικής με την επιβατική αμαξοστοιχία στα Τέμπη την 28η Φεβρουαρίου.

papoutsaki-(2).jpg

«Είναι μία μαύρη περίοδος για την Ελλάδα, μία δύσκολη περίοδος. Ελπίζω τα πράγματα να αλλάξουν, γιατί ζούμε σε πολύ ζοφερές εποχές. Επειδή η μαμά μου ήταν συνδικαλίστρια, γενικώς έχω μεγαλώσει στις πορείες και στους δρόμους».

Μάλιστα αποκάλυψε: «Ήμουν 2 χρόνων εξώφυλλο στα ”ΝΕΑ” με τίτλο ”Είμαι δύο χρόνων, πόσο θα ζήσω ακόμα;”. Οι πορείες είναι στο DNA μου».

papoutsaki-(5).jpg

Ερωτηθείσα αν και η ίδια ακολουθεί το πρότυπο της μητέρας της απάντησε ότι τον γιο της τον μεγάλο, τον Μάξιμο, τον είχε πάρε στην πορεία διαμαρτυρίας που αφορούσε τους καλλιτέχνες.

«Πιστεύω πώς μπορεί να αλλάξουν κάποια πράγματα»
Στην συνέχεια εξέφρασε την αισιοδοξία της η Κατερίνα Παπουτσάκη ότι είναι δυνατόν να αλλάξουν τα πράγματα και είπε ότι πιστεύει πολύ την νέα γενιά που έρχεται.

papoutsaki-(7).jpg

«Θέλω να πιστεύω ότι με την ευαισθητοποίηση και με τα socia media, στην θετική τους χροιά, ενώνονται οι φωνές».

Η Κατερίνα Παπουτσάκη για την προσωπική της ζωή
Για τις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην ζωή της μετά το διαζύγιο από τον σύζυγό της, ανέφερε: «Παλεύουμε να βρούμε τις νέες ισορροπίες. Γενικώς, είναι μία κατάσταση προσαρμογής για όλους. Γίνονται πολλές αλλαγές, δεν θα μπορούσε να είναι κάτι απλό. Θα πηγαίνει όλο και καλύτερα, χρειάζονται χρόνο αυτά τα πράγματα».

papoutsaki-(1).jpg

Στο ζήτημα πώς διαχειρίστηκε ο Τύπος το διαζύγιο , εξέφρασε την ευχαρίστησή της, καθώς οι δημοσιογράφοι ήταν πολύ διακριτικοί.

Αναφορικά με την ενασχόλησή της με το τραγούδι είπε: «Νιώθω ότι είναι μία κατάσταση οικεία. Πάντα συμμετείχα σε συναυλίες. Είναι πολύ μεγάλη η ευχαρίστηση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved