Παγιδευμένοι: Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ- Ταμίλα Κουλίεβα ποζάρουν αγκαλιασμένες στο σπίτι της Υβόννης!
Showbiz

Παγιδευμένοι: Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ- Ταμίλα Κουλίεβα ποζάρουν αγκαλιασμένες στο σπίτι της Υβόννης!

Παγιδευμένοι: Μπορεί να τις έχουμε συνηθίσει σε σκηνές που η μια είναι εναντίον της άλλης, αλλά εκτός σεναρίου η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ και η Ταμίλα Κουλίεβα είναι οι καλύτερες φίλες. 

Όλο το καστ της σειράς έχει αγαπηθεί πολύ από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Η σειρά Παγιδευμένοι ξεκίνησε φέτος, από την αρχή της σεζόν, με το τηλεοπτικό κοινό να αγκαλιάζει την σειρά από το πρώτο κιόλας λεπτό, ενώ κάτι τέτοιο γίνεται ιδιαίτερα αντιληπτό μέσα από τα σχόλια στο Twitter, μιας και κάθε Δευτέρα και Τρίτη γίνεται χαμός από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Πολλές είναι οι φορές που έχουμε δει τους πρωταγωνιστές να ποζάρουν παρέα σε φωτογραφικά κλικ, ενώ κάτι τέτοιο είδαμε και τώρα, μέσα από το προφίλ της Ταμίλας Κουλίεβα, η οποία και είναι ιδιαίτερα ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η τηλεοπτική Υβόννη πόζαρε παρέα με την Άννα, τρώγωντας παγωτό, στο σπίτι που γίνονται τα γυρίσματα και υποτίθεται πώς ανήκει στην οικογένεια Χατζή. Μπορεί οι δυο τους στο σενάριο της σειράς να βρίσκονται συνεχώς η μια απέναντι στην άλλη, ενώ μόλις τα γυρίσματα λήγουν βλέπουμε πώς είναι οι καλύτερες φίλες.

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved