Η εξομολόγηση της Βάσιας Τριφύλλη για τη μάχη της με τον καρκίνο (exclusive video)
Showbiz

Η εξομολόγηση της Βάσιας Τριφύλλη για τη μάχη της με τον καρκίνο (exclusive video)

Μία εξομολόγηση από καρδιάς έκανε η Βάσια Τριφύλλη η οποία μίλησε σε συνέδριο για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο πριν από χρόνια. 

Με το χαρακτηριστικό της χιούμορ και αυτοσαρκασμό, η Βάσια Τριφύλλη, προκάλεσε «κύμα» συγκίνησης, στην κατάμεστη με κόσμο αίθουσα, γνωστού ξενοδοχείου των Αθηνών, όπου διοργανώθηκε με επιτυχία από την Πέγκυ Κίρκου, το πρώτο παγκόσμιο συνέδριο στην Ελλάδα, permanent make up και Medical Tatoo, μιλώντας, για τη μάχη της με τον καρκίνο.

Η δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιάστρια, έδωσε το δυναμικό παρών της, ως speaker, στην ενότητα του καρκίνου του μαστού, για το πώς με τη βοήθεια του medical tatoo, μπορούν να επουλωθούν αισθητικά αλλά και ιατρικά, οι τομές, και τα σημάδια.

«Ας πούμε ότι είμαι μία πρώην καρκινοπαθής. Μεγάλη κουβέντα δεν λέω, μεγάλη μπουκιά τρώω. Γιατί ο καρκίνος είναι και μ@@@κας. Μπορεί να πει, ‘α με κοροιδεύει η Τριφύλλη, κάτσε να κάνω μία βόλτα ξανά από εκεί. Έσωσα και τα δύο μου τα βυζάκια, δεν μπορώ να πω ψέματα. Δεν έχω καμία ουλή, δεν θα επιβαρύνω εδώ την επιχείρηση κανενός… Έγκαιρα το πρόλαβα και αφού το πρόλαβα έγκαιρα και πρόλαβα και τα βυζάκια μου και είναι εδώ και δεν πήγαν στον σκουπιδοτενεκέ, πανευτυχής λέω σε όλες μας ‘δεν έχουμε ένα βυζί, έχουμε δύο αλλά έλα που και τα δύο είναι πολύτιμα. Και μετά ποιο να διαλέξεις και ποιο να πετάξεις; Σας εύχομαι να βρείτε τη λύση σας για οποιοδήποτε θέμα έχετε σήμερα. Ακόμα και γκομενικό» είπε με χιούμορ η ηθοποιός από μικροφώνου σε εκατοντάδες γυναίκες που είχαν συγκεντρωθεί. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Η Βάσια Τριφύλλη, καταχειροκροτήθηκε από όλες τις γυναίκες, για τα ηχηρά μηνύματά της, για τη δύναμή της, να νικήσει το θηρίο. Κάτι που αντίστοιχα συνέβη, και με τις εξομολογήσεις ζωής, τόσο της Μαρίας Ιωαννίδου, όσο και της Ιωάννας Παλιοσπύρου, αλλά και της Ρεγγίνας Μακέδου, που βρέθηκαν καλεσμένες στην όμορφη αυτή εκδήλωση.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved