Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Το ότι πήγα στην Αμερική ήταν περισσότερο μια επιθυμία για περαιτέρω γνώση»
Showbiz

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Το ότι πήγα στην Αμερική ήταν περισσότερο μια επιθυμία για περαιτέρω γνώση»

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην παραμονή της στην Αμερική και στους λόγους για τους οποίους πήγε εκεί.

  • Γιατί πήγες στην Αμερική;

Ήταν περισσότερο μια επιθυμία για περαιτέρω γνώση. Ήθελα να το κάνω πάρα πολλά χρόνια, να βγω στο εξωτερικό, να σπουδάσω, να μάθω περισσότερα, τουλάχιστον στο κομμάτι του κινηματογράφου, που εκεί το έχουν εξελίξει πολύ περισσότερο από εμάς. Στη δραματική σχολή ήταν ελάχιστη η τριβή μας στην υποκριτική μπροστά στην κάμερα.

Η εκπαίδευση ήταν καθαρά θεατρική, η οποία συμφωνώ πως πρέπει να είναι η βάση, αλλά εμένα μου έλειπε και το κινηματογραφικό κομμάτι. Επειδή όμως τα πράγματα πήγαιναν καλά στην Ελλάδα και είχα συνέχεια δουλειά, κάθε χρόνο έλεγα «εντάξει, θα πάω του χρόνου». Και έφτασα κάποια στιγμή σε μια ηλικία που είπα «ή θα το κάνω ή θα σταματήσω να λέω ότι θα το κάνω».

Αρχικά πήγα στη Νέα Υόρκη, γιατί πριν φύγω για την Αμερική είχα συνεργαστεί με τον Ρομπ Ρουτζιέρο, που είχε σκηνοθετήσει το μιούζικαλ «Ο βιολιστής στη στέγη» στο Badminton. Τόσο εκείνος όσο και ο χορογράφος του, Κέρτις Σρόεγκερ, ήταν από τη Νέα Υόρκη, οπότε με καθοδήγησαν να αναζητήσω τον καθηγητή Μπομπ Κρακόουερ που θεωρείται top στο αντικείμενό του, στο coaching και την υποκριτική στην κάμερα. Τον έψαξα, μου άρεσε η δουλειά του, του έστειλα το βιογραφικό μου, δέχτηκε να περάσω από ακρόαση για να ενταχθώ στο τμήμα του και τελικά με πήρε. Παράλληλα έκανα σεμινάρια με casting directors για να μάθω πώς δουλεύουν.

  • Σε ενδιαφέρει μια καριέρα στο Χόλιγουντ;

Όταν πήγα στην Αμερική, ο αρχικός στόχος ήταν να ζήσω έξω, να μάθω πώς δουλεύει ο κόσμος εκεί. Δεν ήταν να κάνω καριέρα. Ούτε και στην Ελλάδα έγινα ηθοποιός για την καριέρα. Έγινα γιατί αυτό μου «μιλούσε» να κάνω. Και να σου πω την αλήθεια, δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ τη λέξη «καριέρα». Αυτό είναι κάτι που σου αποδίδουν οι άλλοι. Προτιμώ τη λέξη «πορεία». Μου αρέσει, λοιπόν, να διαγράφω πορεία και να βρίσκομαι εκεί όπου νιώθω ότι πηγαίνω ένα βήμα μπροστά, ότι εξελίσσομαι, είπε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved