Αθηνά Οικονομάκου: Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της! Έγινε κατάξανθη και της πάει εκπληκτικά
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της! Έγινε κατάξανθη και της πάει εκπληκτικά

Άνοιξη έρχεται και η Αθηνά Οικονομάκου έκανε την πιο ωραία αλλαγή στα μαλλιά της για να υποδεχτεί το καλοκαίρι με το χρώμα που δίνει points!

Η Αθηνά Οικονομάκου φημίζεται για τη σταθερότητα της και δεν είναι καθόλου υπέρ των αλλαγών, φαίνεται όμως πως αυτή τη φορά είχε ανάγκη για μια αλλαγή που ομολογουμένως της πάει τρελά!

oikonomakou-(5).jpg

Πήρε την απόφαση να υιοθετήσει ένα total blonde hair look με μια λεπτομέρεια στη ρίζα που κάνει τη διαφορά! Ναι, φαίνεται κατάξανθο όμως αν παρατηρήσεις η ελαφριά σκούρα ρίζα δημιουργεί ένα γλυκό blonde balayage που της πάει πολύ!

Δες την αλλαγή στη gallery

«Νιώθω ότι τα social media έχουν χάσει τη μαγεία και την αθωότητα που είχαν τα πρώτα χρόνια - και εγώ επίσης. Είναι ξεκάθαρο ότι χρησιμοποιούνται από όλους για επαγγελματικούς σκοπούς το οποίο από τη μία, ναι μεν, με ωφελεί, από την άλλη δεν το είχα στο μυαλό μου έτσι. Ακολουθώ τον δρόμο που ακολουθούν αυτά, δεν έχει νόημα να κάνεις αλλιώς. Επίσης δεν έχω τόσο χρόνο πια. Όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με τα social media δεν είχα παιδιά, δεν είχα οικογένεια, περαιτέρω υποχρεώσεις τις δύο επιχειρήσεις που έχω τώρα. Επίσης επειδή βλέπω ότι πρέπει να προσέχεις τι γράφεις τι ανεβάζεις πώς εκφράζεσαι, νιώθω μια παραπάνω λογοκρισία σε σχέση με τα πρώτα χρόνια. Το θετικό είναι ότι περνούν και πολλά μηνύματα, έχουν γίνει ολόκληρες επαναστάσεις. Απλώς έχει παρεκτραπεί η κατάσταση, σε βαθμό που νιώθεις ότι δεν πρέπει να εκφραστείς παραπάνω. Αυτή τη στάση κρατάω, δεν έχω τον χρόνο να αναλύω καθημερινά τι σκέφτομαι για σημαντικά κοινωνικά ζητήματα.

oikonomakou-(6).jpg

Δεν έχω την ανάγκη να δείξω την προσωπικότητά μου με αυτόν τον τρόπο, τα χρησιμοποιώ καθαρά για επαγγελματικούς λόγους και φυσικά είμαι πολύ αληθινή σε οτιδήποτε δημοσιεύω - αλλά με μέτρο, χωρίς να εμπλέκομαι σε ουσιαστικά ζητήματα. Διότι αυτό που βλέπεις να συμβαίνει στο προφίλ σου, εμένα με ταράζει, με απογοητεύει και δεν έχω τον χρόνο και την ανάγκη να το διαχειριστώ. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν, γιατί μπορεί ένα «και» να δημιουργήσει έναν οχετό μηνυμάτων, όπου οι μισοί σε υποστηρίζουν, οι άλλοι μισοί σε κακολογούν. Προσπαθώ να περνάω αλώβητη από όλο αυτό. Αυτό κάνω και όσο κρατήσει. Γνωρίζοντας πως κάποια στιγμή θα τελειώσει, με απόλυτη συνείδηση, διότι οι εποχές αλλάζουν», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της για τις αποστάσεις που θέλει να πάρει μερικές φορές από τα social media

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved