Μαγγίρα: «Κατερίνα, συμπάσχω» - Το αρνητικό σχόλιο για την εμφάνιση της Μπέττυς
Showbiz

Μαγγίρα: «Κατερίνα, συμπάσχω» - Το αρνητικό σχόλιο για την εμφάνιση της Μπέττυς

Η Μπέττυ Μαγγίρα στηρίζει την Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή το σχόλιο που δέχτηκε στο twitter και την αποστομωτική απάντησή της γιατί δέχθηκε και εκείνη κακεντρεχή σχόλια που έκαναν λόγο για την εμφάνισή της και τις πλαστικές της. 

Άλλο ένα κακεντρεχές σχόλιο γράφτηκε χθες, 16 Μαρτίου στο Twitter για την Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή τα γενέθλια συνεργάτιδάς της.

Η Έλενα Πολυκάρπου είχε τα γενέθλιά της και οι συντελεστές της εκπομπής της είχαν πάρει μια τούρτα για να σβήσει τα κεράκια στο πλατό!

«Ενδιαφέρεται για όλους, αν πάθουμε κάτι και πάμε στο νοσοκομείο από κάτω είναι η Έλενα, ενδιαφέρεται για όλους», είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της Super Κατερίνας και έδωσε τις πιο θερμές ευχές της στην δημοσιογράφο που μόλις είχε σβήσει τα κεράκια!

betty_maggira_327165394_5933246203409965_3560550948899015708_n.jpg

Τότε, ένας τηλεθεατές δεν δίστασε να γράψει το πικρόχολο σχόλιο που η Κατερίνα Καινούργιου δεν άφησε αναπάντητο.

«Δεν φοβάται μη λιώσει η πλαστικιά @katrinken δίπλα στο κεράκι της τούρτας? #SuperKaterina», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter κάποιος με την παρουσιάστρια να απαντά: «Όχι ρε γελοιε !!! Δε λιώνω εύκολα!»

Λίγες ώρες αργότερα παρόμοια σχόλια για την εμφάνισή της δέχτηκε και η Μπέττυ Μαγγίρα, αφού ένας followers της σχολίασε πως αν δεν είχε κάνει καμία πλαστική επέμβαση θα ήταν πιο όμορφη με την παρουσιάστρια να δημοσιεύει τα σχόλια σε story της κάνοντας tag την Κατερίνα Καινούργιου: «Τι τραβάμε και εμείς οι σελέμπριτιζ. @Κatken συμπάσχω».

Δείτε τα αρνητικά σχόλια που έστειλαν στην Μπέττυ Μαγγίρα και εκείνη απάντησε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved