Δανάη Μπάρκα: Σικ και έτοιμη για το Σαββατοκύριακο με ένα σύνολο κι ένα αξεσουάρ που θα ζηλέψεις
Showbiz

Δανάη Μπάρκα: Σικ και έτοιμη για το Σαββατοκύριακο με ένα σύνολο κι ένα αξεσουάρ που θα ζηλέψεις

Δύσκολες ήταν οι τελευταίες εβδομάδες για τη Δανάη Μπάρκα, όπως και όλων μας φυσικά, και με «όπλο» το χαμόγελό της, η παρουσιάστρια ανακτά τις δυνάμεις της.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (17-03) μετά το τέλος της εκπομπής της η Δανάη επισκέφτηκε αγαπημένα της πρόσωπα. Εκεί, ένιωσε ξανά ασφαλής και ξανά ο εαυτός της, χωρίς υπεκφυγές, όπως έγραψε.

barka-(5).jpg

Φόρεσε το τέλειο σύνολο για το Σαββατοκύριακο, δηλαδή το λευκό πουκάμισο που πάντα δίνει στιλ κι ένα μαύρο παντελόνι, το υπέροχο χαμόγελό της και κάνει μια «νέα» αρχή μετά από τις δύσκολες εβδομάδες που πέρασε.

Αυτό δε που ζηλέψαμε είναι τα υπέροχα σκουλαρίκια της.

«[πρώτο χαμόγελο μετά από πολλές μέρες]
—-
Πρώτο χαμόγελο μετά από αρκετές μέρες, για πολλούς λόγους και είπα να το μοιραστώ μαζί σας για να δυναμώσει η θετική ενέργεια & να φτάσει και σε εσάς.
-
Δύσκολες εβδομάδες, δύσκολες μέρες ,πολλή δουλειά, πολλές σκέψεις, μεγάλη πίεση, γενικά..όχι εύκολη περίοδος!
-
Με το που τελείωσε η εκπομπή σήμερα έτρεξα στο πιο ασφαλές μέρος μου, δηλαδή πήγα να δω ανθρώπους που αγαπάω και που πάντα μαζί τους είμαι ο εαυτός μου χωρίς υπεκφυγές.
Αυτό ήταν το γιατρικό, κι έτσι ήρθε ένα όντως μεγάλο χαμόγελο ξανά στα χείλη μου!

Καλό Σαββατοκύριακο κουκλακια μου!
Ο,τι κι αν συμβαίνει ,πάντα κάτι υπάρχει που μας κάνει πιο δυνατούς και μας δίνει το κίνητρο να επανέλθουμε. Ας το βρίσκουμε κι ας μην σταματάμε σε τίποτα», έγραψε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved