Αυτή η Νύχτα Μένει - Βίκυ Παπαδοπούλου: «Δεν φαντάζεστε τις ανατροπές που έρχονται»
Showbiz

Αυτή η Νύχτα Μένει - Βίκυ Παπαδοπούλου: «Δεν φαντάζεστε τις ανατροπές που έρχονται»

Για την απόφαση του Χρήστου να παρουσιάσει αρχικά τη Βάσω ως φίλη του αλλά και τις ανατροπές που επίκεινται στη σειρά «Αυτή η Νύχτα Μένει» μιλά η ηθοποιός Βίκυ Παπαδοπούλου. 

Μεγάλες είναι οι ανατροπές που έρχονται στην αγαπημένη σειρά Αυτή η Νύχτα Μένει, σύμφωνα με τα όσα απακαλύπτει η ηθοποιός Βίκυ Παπαδοπούλου σε συνέντευξή της. Η ηθοποιός αναφέρεται και στη σειρά «Έτερος Εγώ» στην οποία πρωταγωνιστεί και όπως λέει είναι πολύ περήφανη για τη συμμετοχή της σε μια σειρά που έχει τόσο πολύ αγαπήσει ο κόσμος.

Ο θάνατος της Μαρίνας έχει μείνει χαραγμένος μέσα στον Χρήστο. Η Βάσω έχει αρχίσει να τον μεταμορφώνει;

«Με τη Βάσω χαλαρώνει και ανοίγεται. Τον κάνει να αισθάνεται ασφάλεια και του βγάζει τον καλό του εαυτό, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά εμπόδια, θα αρχίσουν να βγαίνουν και ο Χρήστος παίρνει την απόφαση να την παρουσιάσει ως φίλη του για αρχή κι αυτό είναι ένα τεράστιο βήμα για εκείνον, θα υπάρξουν όμως ανατροπές και εξελίξεις που ούτε καν έχουν περάσει από το μυαλό του θεατή».

Το φάντασμα της Μαρίνας θα μπει ανάμεσά τους; Οι έρευνες για το τι πραγματικά έγινε θα συνεχιστούν;

«Κάποια στιγμή θα λυθεί το μυστήριο. Τώρα με ποιο τρόπο ακριβώς δεν γνωρίζω, αλλά προς τα εκεί οδεύουμε. Στα επόμενα επεισόδια οι ανατροπές είναι τόσο αναπάντεχες που ακόμη κι εμείς μένουμε με το στόμα ανοιχτό».

9791_VIKI_PAPADOPOYLOY_1462022-(1).jpg

Η Βάσω πλέον έχει νοικάρηδες τους εργαζόμενους του Ονείρου. Δεν δείχνει να έχει παρωπίδες και στεγανά και δεν στέκεται κριτικό απέναντι τους.

«Έχει αυτή τη γλυκιά αισιοδοξία που έχουν οι Έλληνες του εξωτερικού που εγώ θαυμάζω. Και η μητέρα μου που μεγάλωσε την Αυστραλία είναι μια τέτοια γυναίκα και αναγνωρίζω πολλά από τη Βάσω σε εκείνη. Έχουν καλή καρδιά και μια αφέλεια, με την έννοια της καλής πρόθεσης απέναντι στους ανθρώπους. Δεν έχουν πίσω σκέψη».

θα δεθεί μαζί τους; Με τον Πόντικα έχουν αναπτύξει μια σχέση.

«Νομίζω πως ναι γιατί είναι ανοιχτός άνθρωπος. Η Βάσω ψάχνει το καλό στους ανθρώπους. Δεν είναι δύσκολο να δεθεί».

Ο Χρήστος θα βρεθεί απέναντι της σε σχέση μ’ αυτό;

«Αντίθετα, θα μαλακώσει. Η Βάσω νομίζω ότι θα τον βγάλει από τα σκοτάδια του και θα τον τραβήξει στο φως, ούσα και γυναίκα. Έτσι θέλω να πιστεύω».

VIKI-PAPADOPOYLOY-2.jpg

Παράλληλα ψάχνει τα αρχεία για να βρει τη μητέρα της.

«Ο λόγος που επέστρεψε στο Αγρίνιο όταν πέθανε ο πατέρας της, ήταν για να βρει τις ρίζες της και στοιχεία για τη μητέρα της. γιατί ο πατέρας της δεν της είχε αναφέρει τίποτα για εκείνη παρά μόνο το όνομά της, ότι τη λένε Πηγή. Ψάχνει να βρει έστω συγγενείς γιατί ενώ πατάει γερά στα πόδια της, έχει την ανασφάλεια της μοναξιάς. θέλει να ακουμπήσει κάπου. Όχι σε έναν σύντροφο, αλλά να βρει έναν δικό της άνθρωπο. Σιγά-σιγά θεωρώ κάτι θα καταφέρει».

θα ανατραπούν όσα ξέρει για το παρελθόν της;

«Κάτι θα μάθει».

Παράλληλα προβάλλεται και τρίτος και τελευταίος κύκλος του «Έτερος εγώ» στην Cosmote TV.

«Είναι μια σειρά που έχω αγαπήσει πολύ. Γυρίστηκε σε ιδανικές συνθήκες, με έναν εξαιρετικό μαέστρο στην όλη ιστορία, τον Σωτήρη Τσαφούλια, με ένα φανταστικό σενάριο από τον ίδιο και την Κατερίνα Φιλιώτου, η οποία είναι και η σκηνοθέτης του “Αυτή η νύχτα μένει” και βασικός λόγος να είμαι στη σειρά. Είμαι πολύ περήφανη γι' αυτή δουλειά και είμαι ακόμη πιο χαρούμενη που την έχει αγαπήσει τόσο ο κόσμος. Ο Σωτήρης έχει φτιάξει έναν κόσμο και με όσα μέσα έχει, προσπαθεί να τον κάνει, όπως καί είναι, γοητευτικός και να γοητεύσει- και τον κόσμο. Νομίζω ότι η ανταπόκριση που έχει το “Έτερος εγώ" από το κοινό είναι η ανταμοιβή όλων μας».

Πηγή: TV 24

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved