Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η πιο aesthetic γωνιά του σπιτιού της! Η απίθανη ταπετσαρία & το ξύλινο πάτωμα
Showbiz

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η πιο aesthetic γωνιά του σπιτιού της! Η απίθανη ταπετσαρία & το ξύλινο πάτωμα

Σε ένα υπέροχο σπίτι στα Βόρεια προάστεια ζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η όμορφη κριτής του My Style Rocks σπάνια θα μοιραστεί φωτογραφικό στιγμιότυπο από το εσωτερικό του σπιτιού του, όταν όμως το κάνει, μας επιβεβαιώνει πως δεν είναι τυχαία στο χώρο της μόδας.

iliana-papageorgiou-(7).jpg

Γιατί αν δεν έχει η Ηλιάνα γούστο, τότε ποιος; Η φωτογραφία που μοιράστηκε με τους followers της μας δίνει το απόλυτο aesthetic value από τον πιο ζεστό χώρο του σπιτιού της, που δεν είναι άλλος από το σαλόνι της.

Όπως θα δεις και στη φωτογραφία το «μάτι» τραβάει η απίθανη ταπετσαρία πάνω από το επίσης επιβλητικό τζάκι της ενώ έχει δώσει χρωματιστές πινελιές στα έπιπλα τριγύρω.

Το ξύλινο πάτωμα προσδίδει ζεστασιά και μια αίσθηση ασφάλειας.

Δες τη φωτό στη gallery

«Είμαστε στην εποχή των social media, όπου όλοι τα βλέπουμε όλα και μπορεί ο καθένας να εκφράσει την άποψή του και να τη δεις και να την ακούσεις την ίδια στιγμή, κάτι που δεν υπήρχε τις παλιότερες εποχές. Σαν να πρέπει από την πρώτη ημέρα να τα καταφέρεις, να κάνεις θαύματα. Θεωρώ πως για τα 5 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση, μάλλον καλά τα έχω πάει, είτε έχουν πάει καλά τα πρότζεκτ στα οποία συμμετείχα είτε όχι. Μαθαίνω, εξελίσσομαι. Κανείς δεν ξεκίνησε μια μέρα και τα έμαθε όλα την πρώτη μέρα, ούτε τα έκανε και όλα σωστά», είπε πρόσφατα η ίδια σχολιάζοντας τη διαδρομή της στην τηλεόραση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved