Χριστίνα Παππά: Η νέα ζωή ως... ροκ γιαγιά και η απόλυτη ευτυχία με την εγγονή της
Showbiz

Χριστίνα Παππά: Η νέα ζωή ως... ροκ γιαγιά και η απόλυτη ευτυχία με την εγγονή της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Χριστίνα Παππά που περνάει χρόνο με τα παιδιά της και την λατρεμένη της εγγονή που με τόση αγωνία περίμενε να γεννηθεί. 

Μια νέα ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της διανύει η αγαπημένη ηθοποιός Χριστίνα Παππά. Στο πλευρό της έχει τώρα πια, πέραν του γιου της Δημήτρη Παππά και της αγαπημένης της νύφης Άννας Μπεζάν και την εγγονούλα της, που με μεγάλη αγωνία περίμενε.

Η ροκ Χριστίνα Παππά και το ερωτευμένο ζευγάρι ευτυχισμένοι πια, μετά την μικρή περιπέτεια που πέρασαν στο νοσοκομείο, όταν γεννήθηκε η κορούλα τους, απολαμβάνουν τις κοινές τους στιγμές και ονειρεύονται το μέλλον.

Για την Χριστίνα Παππά ο ερχομός της εγγονής της ήταν ένα θείο δώρο και από τότε που την αντίκρυσε για πρώτη φορά ξετρεάθηκε, όπως ήταν λογικό. Κοιτάζει στα μάτια τη μικρή και «χάνεται», όπως η ίδια τονίζει σε ανάρτησή της στο Instagram.

Μπορεί η Χριστίνα Παππά αυτήν την περίοδο να μην έχει σύντροφο και ο γιος της να την παρακινεί να μοιραστεί με κάποιον τη ζωή της αλλά οι στιγμές που περνάει με τους τρεις τους είναι ανεκτίμητης αξίας.

«Δεν ξέρω αν θέλει να με δει ερωτευμένη ή βολεμένη» είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της η επιχειρηματίας. «Καλώς ή κακώς μόνο νεότεροι άνδρες με φλερτάρουν, το κακό είναι ότι θέλουν και γάμο», είχε τονίσει.

Υπενθυμίζεται ότι η νέα γιαγιά συμμετείχε στο Asia Express αλλά αποφάσισε να αποχωρήσει λόγω ενός θέματος υγείας που την απασχολούσε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved