Πηλιάκη: Το μήνυμα στήριξης μετά τα πλάνα του Χανταμπάκη να κλαίει γοερά στο έπαθλο επικοινωνίας
Showbiz

Πηλιάκη: Το μήνυμα στήριξης μετά τα πλάνα του Χανταμπάκη να κλαίει γοερά στο έπαθλο επικοινωνίας

Survivor All Star: «Έσπασε» ο Στέλιος Χανταμπάκης στο επεισόδιο της Τετάρτης (22-03) την στιγμή που άκουσε τη φωνή της συζύγου του, Όλγας στο έπαθλο επικοινωνίας.

«Σε σκέφτομαι και σε αγαπώ πολύ, πολύ, πολύ…», ήταν τα λόγια της Όλγας Πηλιάκη που άκουσε ο παίκτης του Survivor και λύγισε, κλίνοντας γοερά!

piliaki-(5).jpg

Η όμορφη σύζυγός του, μετά την προβολή αυτού του αποσπάσματος, μοιράστηκε ένα story κι έγραψε: «Κράτα γερά Στελάκο μου. Είμαστε πολύ περήφανοι για σένα».

Δες το στη gallery

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στέλιος Χανταμπάκης έχει λυγίσει σε έπαθλο επικοινωνίας με την οικογένειά του.

«Περιμένω μηνύματα από την γυναίκα μου και τα παιδιά μου, προσπαθώ να μην σε ακούω καθόλου όσο μας τα λες γιατί συγκινούμαι και εύκολα. Έχω ένα σοβαρό θέμα με την οικογένεια μου. Γιώργο, ο σημαντικότερος λόγος που μπήκα εδώ στο Survivor All Star είναι τα παιδιά μου. Ότι κάνω στη ζωή μου είναι για τα παιδιά μου και την γυναίκα μου. Τώρα που έχουν μεγαλώσει και τα δυο παιδιά μου γράφουν καλά. Η κόρη μου είναι πάρα πολύ καλή μαθήτρια, αν και πρώτη δημοτικού. Ο γιος μου είναι λίγο πιο ευαίσθητος και η κόρη μου είναι λίγο πιο πειραχτήρι σαν εμένα. Τουλάχιστον όσο ήμουν εκεί «φύγε, φύγε, φύγε από το σπίτι» μου έλεγε», έχει πει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved