Νεφέλη Κουρή για «Μαύρο Ρόδο»: H πιο δύσκολη σκηνή και η αποκάλυψη για τη συγκλονιστική συνέχεια
Showbiz

Νεφέλη Κουρή για «Μαύρο Ρόδο»: H πιο δύσκολη σκηνή και η αποκάλυψη για τη συγκλονιστική συνέχεια

Στην δραματική σειρά «Μαύρο Ρόδο» αναφέρθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Νεφέλη Κουρή.

Η τηλεοπτική Αλεξία από την αγαπημένη σειρά του Μega, μίλησε για την πιο έντονη και πιο δύσκολη σκηνή που κλήθηκε να γυρίσει για λογαριασμό της κορυφαίας σειράς που καθηλώνει το κοινό στην prime time ζώνη. Ακόμη αναφέρθηκε στον ρόλο της και τις εξελίξεις που θα συναρπάσουν τους τηλεθεατές.

Η 34χρονη Νεφέλη έχει διαγράψει μια σημαντική πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο, τόσο στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο όσο και στο θέατρο. Η όμορφη ηθοποιός γεννήθηκε το 1989 στο Χαλάνδρι και ήταν η προτελευταία από τις κόρες μίας πολύτεκνης οικογένειας.

kouri224 - 1

Πόσο έχει αλλάξει η Αλεξία από τα πρώτα επεισόδια της σειράς μέχρι και σήμερα;

Θα έλεγα πως η Αλεξία έχει αλλάξει πολύ, δυστυχώς, λόγω των άσχημων γεγονότων που έχουν συμβεί στη ζωή της. Στην αρχή της σειράς βλέπαμε ένα κορίτσι σχετικά ανέμελο και χαρούμενο, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στη ζωή της. Στη συνέχεια όμως ανακάλυψε πως ο κόσμος γύρω της δεν είναι τόσο ιδανικός όσο φανταζόταν. Με τον θάνατο της μητέρας της έγινε όμως η ολοκληρωτική αλλαγή μέσα της και βρίσκεται συνεχώς σε ένα τεντωμένο σκοινί, σε ένα αδιέξοδο.

Πώς θα χαρακτηρίζατε τη στάση της απέναντι στη μητέρα της; Στην αρχή είναι επικριτική μαζί της για την παράνομη σχέση της αλλά μετά προσπαθεί να τη γνωρίσει καλύτερα μέσω αυτής της σχέσης;

Είναι λογικό ένα κορίτσι στην ηλικία της Αλεξίας όταν μάθει για την κρυφή εξωσυζυγική σχέση της μητέρας της να γίνει επικριτική και να την κατηγορεί πως παραμελεί και αδιαφορεί για την οικογένειά της. Είναι μία φυσιολογική αντίδραση. Πόσο μάλλον όταν το άτομο που είχε σχέση ήταν ο μεγαλύτερος εχθρός του πατέρα της. Μετά τον θάνατο της μητέρας της όμως αυτή η σχέση φαντάζει να είναι ο μόνος τρόπος να καταλάβει και να εξερευνήσει τον ψυχικό κόσμο της μητέρας της το τελευταίο διάστημα, όσο δηλαδή βρισκόταν σε αυτή τη σχέση. Το πένθος είναι αυτό που την οδηγεί σε λάθος μονοπάτια και είναι και ένας τρόπος παρ’ όλα αυτά να νιώθει κοντά στη μητέρα της.

kouri22 - 1

Πώς θα θέλατε να εξελιχθεί ο ρόλος σας;

Θα ήθελα να βρει την πραγματική αγάπη γιατί της αξίζει να προχωρήσει τη ζωή της και να μη ζει με τα φαντάσματα του παρελθόντος.

Τι συμβολίζει για εσάς το μαύρο ρόδο;

Μαύρο ρόδο για εμένα είναι η αγάπη χωρίς σύνορα.

Ποια θεωρείτε ότι είναι η πιο έντονη και πιο δύσκολη σκηνή που κληθήκατε να γυρίσετε;

Σίγουρα η πιο δύσκολη σκηνή που γυρίσαμε ήταν ο θάνατος της μητέρας και ιδιαίτερα η σκηνή που μας είπαν ότι είναι νεκρή. Ήταν πολύ δύσκολη για όλους, ηθοποιούς και συνεργείο.

Μπορείτε να μας αποκαλύψετε κάτι για τη συνέχεια της σειράς;
Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι όλοι οι ήρωες θα περάσουν από πολλές ταραχές και δοκιμασίες.

Πηγή: Βήμα

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved