Παντελής Καναράκης: «Μπορεί να περάσει μια μέρα και να μην φάω τίποτα»
Showbiz

Παντελής Καναράκης: «Μπορεί να περάσει μια μέρα και να μην φάω τίποτα»

Ο ηθοποιός Παντελής Καναράκης μιλάει για την περιπέτεια που πέρασε με την νευρική ανορεξία, για το άγχος που έχει ως άνθρωπος, ενώ καταθέτει και την απόψή του για τις πλαστικές επεμβάσεις.

Για την παρελθούσα περιπέτεια με την υγεία του και το φλερτ του με την νευρική ανορεξία μίλησε ο αγαπημένος, κωμικός, ως επί των πλείστων, ηθοποιός. Σε συνέντευξη που δίνει μαρτυρά τα συναισθήματά του για τον χρόνο που περνάει και κατάθετει την άποψή του για τις πλαστικές επεμβάσεις.

Στο παρελθόν φλερτάρατε με τη νευρική ανορεξία;

Βέβαια και φλέρταρα. Κάνω συνέχεια δίαιτες γιατί μου αρέσει το σώμα μου να είναι αδύνατο. Στα νεαρά χρόνια που το μυαλό δεν έχει πήξει ήμουν στο τσακ να πάθω νευρική ανορεξία, αλλά επειδή είχα και μια σχετική ωριμότητα ως έφηβος κατάλαβα ότι είναι επικίνδυνο και το σταμάτησα.

kanarakis-na.jpg

Μπορεί να περνούσε μια μέρα και να μην φάτε τίποτα;

Ναι, κάποια στιγμή έφτασα 53 κιλά. Άρχισε να με πονάει το πόδι μου και είχα πάει σε έναν γιατρό και εκείνος μου είπε να αφήσω τις βλακείες και να τρώω κανονικά. Και τώρα μπορεί να περάσει μια μέρα και να μην φάω τίποτα (γέλια). Μετά όμως όταν ασχολήθηκα με τη γυμναστική έμαθα περισσότερα για τη διατροφή και τώρα προσέχω πολύ. Τότε πάντως είχα καταλάβει ότι άγγιζα τα όρια της ανορεξίας γιατί ως Παρθένος έχω πάντα και μια λογική... Τα έχω όλα σε κουτάκια.

Δύσκολο αυτό;

Πράγματι. Με αγχώνει πολύ, γι’ αυτό και οτιδήποτε σωματοποιείται από άγχος, το έχω. Τρίζουν τα δόντια μου, έχω παλινδρόμηση, βγάζω έρπη στα χείλη από άγχος. Είμαι πολύ αγχωτικός από παιδί.

o-kanarakis-sokarei-siga-tin-kideia-tis-zoumpoulaki.w_l.jpg

Ο χρόνος που περνάει σας αγχώνει; Κάνατε πλαστική;

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που δεν αγχώνεται με τον χρόνο που περνά. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι περνώντας τα χρόνια αρχίζουν κάποια προβλήματα υγείας, οι αρθρώσεις, τα αιματολογικά σου πώς να μην σε στεναχωρεί. Φυσικά και με αγχώνει και με στεναχωρεί. Θα έκανα οτιδήποτε με ευχαριστούσε. Αν κάποια στιγμή με ευχαριστήσει να κάνω λίφτινγκ θα πάω να κάνω λίφτινγκ.

Πηγή: Εγώ

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved