Σταμάτης Φασουλής: «Μετά την πανδημία είχα πολλές επισκέψεις από το παρελθόν»
Showbiz

Σταμάτης Φασουλής: «Μετά την πανδημία είχα πολλές επισκέψεις από το παρελθόν»

Καλύτερα δε γίνεται: Ο Σταμάτης Φασουλής παραχώρησε μια ε΄φ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και στη Ναταλία Αργυράκη και μίλησε για όλα.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στα «φαντάσματα του παρελθόντος», με τα οποία δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά!

«Δεν τα πάω πολύ καλά με τα φαντάσματα του παρελθόντος. Μετά την πανδημία είχα πολλές επισκέψεις από το παρελθόν και δεν μπορούσα να τις κουλαντρίσω. Το θέμα είναι όλο στην παιδική ηλικία. Ό, τι έζησα μέχρι τα έξι μου χρόνια στη Σαλαμίνα, είναι αυτό από το οποίο αντλώ μέχρι σήμερα. Δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον εαυτό μου. Θα μπορούσα να έχω κάνει καλύτερα πράγματα. Έκανα πράγματα που δεν είχα ανάγκη, δεν είχα λόγο να τα κάνω παραμόνο να γεμίσω ένα κενό», είπε αρχικά ο Σταμάτης Φασουλής και συνέχισε:

1679753356273-171104543-fasoulis.jpeg

«Έχω κάνει 5-6 πολύ καλές δουλειές, αλλά έχω κάνει όμως και πολύ κακές δουλειές. Αυτά που ήθελα πολύ να κάνω δεν τα τελείωσα. Ήθελα απλά να γεμίσω το χρόνο. Δεν δούλευα τόσο πολύ για τα λεφτά, δεν μου έμεινε τίποτα. Τα ξόδεψα όλα σε ταξίδια, έκανα πάρα πολύ, κατάλαβα τι σημαίνει τέχνη και ζωή. Δεν μου έλειψε η αγάπη, αλλά ούτε και μου περίσσεψε. Παραμένω σκανδαλωδώς ανοιχτός στους ανθρώπους».

«Το J2US ήρθε σε μια περίοδο που βουλιάζαμε θεατρικά. Ήρθε μέσα στη πανδημία και ήταν σωτήριο. Ως κριτής θέλω να βοηθήσω με έναν δικό μου τρόπο. Έζησα τις εποχές που το τραγούδι έλαμπε και καθόριζε τις ζωές μας. Τα μόνα μπουζούκια που πήγαινα, μέχρι που πέθανε, ήταν στου Τσιτσάνη, στο Χάραμα. Ήταν προσκύνημα», ανέφερε για το J2US.

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved