Μαίρη Ραζή: «Μετά από χρόνια ίσως επανέλθει ο Λιγνάδης - Η καλλιτεχνική ιδιότητα δεν αφαιρείται»
Showbiz

Μαίρη Ραζή: «Μετά από χρόνια ίσως επανέλθει ο Λιγνάδης - Η καλλιτεχνική ιδιότητα δεν αφαιρείται»

Η ηθοποιός Μαίρη Ραζή μιλάει για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τις συμπεριφορές στο θέατρο. 

Στις καταγελλίες που έχουν γίνει για το θέατρο αναφέρεται μεταξύ άλλων η αγαπημένη ηθοποιός Μαίρη Ραζή σε συνέντευξή της.

«Όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει στην οικογένειά μας και εμείς οι ηθοποιοί είμαστε όλοι οικογένεια. Τα εν οίκω μη εν δήμω. Αυτό συμβαίνει με τις υπόλοιπες οικογένειες, επειδή τα μέλη τους δεν είναι γνωστά. Στο θέατρο, επειδή τα πρόσωπα είναι δημόσια, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει μυστικό. Τα προβλήματα παίρνουν διαφορετικές διαστάσεις. Είναι πολύ άσχημο να υπάρχουν εντάσεις, απρεπείς συμπεριφορές, καταγγελίες που φτάνουν στα δικαστήρια. Δεν περίμενα ποτέ στη ζωή μου ότι ένας συνάδελφος θα οδηγείτο σε δικαστήρια για τις απαξιωτικές και προσβλητικές συμπεριφορές που είχε απέναντι σε έναν άλλον. Αυτό είναι πολύ άσχημο», δηλώνει και μιλάει για τη γνωριμία της με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

razi-(3).jpg

«Τον γνωρίζω από μικρό παιδί. Μέναμε στον ίδιο δρόμο... Τώρα θα δυσκολευόμουν να συνεργαστώ μαζί του, παρόλο που ως καλλιτέχνη τον εκτιμώ ιδιαιτέρως. Οι πράξεις του όμως στην προσωπική του ζωή δεν με βρίσκουν σύμφωνη. Δεν ξέρω πόσο εύκολα θα ήταν και για τον ίδιο να επανεμφανιστεί στο θέατρο και να συνεργαστεί με άλλους συναδέλφους. Η ηθοποιία και το θέατρο είναι συλλογική δουλειά. Χωρίς θεατή, θέατρο δεν γίνεται. Ίσως μετά από κάποια χρόνια να μπορέσει να επανέλθει, γιατί την καλλιτεχνική του ιδιότητα δεν μπορεί να του την αφαιρέσει κανείς και δεν έχει καταδικαστεί ως καλλιτέχνης, αλλά ως άτομο, ως προσωπικότητα», αναφέρει. Στις προδοσίες δεν δίνει σημασία, προχωρά μπροστά.

lignadis-dimitris.jpg

«Έχω προδοθεί και είναι λογικό. Όποιος με πρόδωσε αυτός έχασε. Σιγά μην κάτσω να δώσω σημασία σε προδοσίες και αχαριστίες. Για μένα είναι λεπτομέρεια και η προδοσία και η αχαριστία. Φυσικά στενοχωριέμαι, πληγώνομαι, αλλά μετά το ξεχνάω, πάω παρακάτω», παραδέχεται.

Πηγή: Secret

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved