MasterChef: Οι συμβουλές του Ηλία Κιαζόλι για τη βελτίωση των σεξουαλικών επιδόσεων
Showbiz

MasterChef: Οι συμβουλές του Ηλία Κιαζόλι για τη βελτίωση των σεξουαλικών επιδόσεων

Με αφορμή το τεστ δημιουργικότητας στο επεισόδιο της Δευτέρας o παίκτης του MasterChef, Ηλίας Κιαζόλι, εξήγησε πως η διατροφή είναι υψίστης σημασίας για την υγεία της σεξουαλικότητας.

Την προτίμησή του στα λαχανικά εξέφρασε ο παίκτης του MasterChef Ηλίας Κιαζόλι, καθώς όπως είπε ο υγιεινός τρόπος ζωής βοηθάει στη βελτίωση των σεξουαλικών επιδόσεων.

Με αφορμή το τεστ δημιουργικότητας στο επεισόδιο της Δευτέρας εξήγησε πως η διατροφή είναι υψίστης σημασίας για την υγεία της σεξουαλικότητας, κάτι που και ο ίδιος έχει διαπιστώσει τα τελευταία χρόνια που έχει αλλάξει τις διατροφικές του συνήθειες. Έτσι παρότρυνε τους τηλεθεατές να τρώνε πρασινάδες.

1679926997123-913280189-MasterChef-2023-(1).JPG

Στο Master Chef της Δευτέρας οι μισοί από τους παίκτες έπρεπε να μαγειρέψουν χρησιμοποιώντας πρωτεΐνες και λίπη ενώ τα διαθέσιμα υλικά των άλλων παιχτών απαρτίζονταν από λαχανικά, άπαχο κοτόπουλο και κινόα.

«Μου αρέσει πιο πολύ η υγιεινή ζωή τα τελευταία χρόνια, έχω καλύτερες αποδόσεις σε πολλά πράγματα στη ζωή μου. Π.χ. σεξουαλικά, είμαι σίγουρα πολύ καλύτερα από ότι παλιά. Να τρώτε πρασινάδες κι υγιεινά γιατί θα δείτε μεγάλα και τρομερά αποτελέσματα στις σεξουαλικές δυνάμεις, στην ευεξία σας και σίγουρα βοηθούν πάρα πολύ διεγερτικά», ανέφερε.

MasterChef-2023-(2).jpg

«Του Μπέλλου το αγαπημένο υλικό από αυτό το κουτί είναι το αγγούρι, όπως και το δικό μου. Είχαμε διαγωνιστεί κάποια στιγμή με τον Μπέλλο και τα αγγούρια του. Με κυνηγάει ακόμα το αγγούρι του Μπέλλου. Με έχει στοιχειώσει. Το έφαγα εγώ, όταν διαγωνιστήκαμε, αλλά δεν θέλω άλλο, βαρέθηκα. Θα ήθελα πραγματικά να φτιάξει η σχέση μου με το αγγούρι και τον Μπέλλο. Πρέπει να βρούμε μια καινούρια συνταγή να αξιοποιήσουμε το αγγούρι και να καταλάβει ο κόσμος ότι το αγγούρι είναι παρεξηγημένο», πρόσθεσε χαριτολογώντας ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved