IQ 160: Η πανέμορφη ηθοποιός Όλγα Μιχαλοπούλου είναι η αδερφή της Χρύσας Μιχαλοπούλου
Πηγή: Instagram
Showbiz

IQ 160: Η πανέμορφη ηθοποιός Όλγα Μιχαλοπούλου είναι η αδερφή της Χρύσας Μιχαλοπούλου

Η νέα πολλά υποσχόμενη ηθοποιός Όλγα Μιχαλοπούλου έχει μεγάλη ομοιότητα με την αδερφή της και σύντροφο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Μια νέα ηθοποιό είχαμε την ευκαιρία να δούμε στην πρεμιέρα της νέας σειράς του Star IQ 160, την Όλγα Μιχαλοπούλου, αδερφή της Χρύσας Μιχαλοπούλου, συντρόφου του διάσημου σεφ του MasterChef Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Την 24χρονη Όλγα Μιχαλοπούλου την είχαμε πρωτογνωρίσει στη σειρά Το αύριο μας ανήκει και τώρα θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαμβάνουμε κάθε Κυριακή στο Star.

Η ταλαντούχα ηθοποιός έχει πολύ καλές σχέσεις με τη διάσημη αδερφή της, επίσης ηθοποιό, Χρύσα, αλλά και τρομερή ομοιότητα.

Και οι δυο τους έχουν χαρακτηριστικά έντονα φρύδια και πράσινα μάτια που ξεχωρίζουν ενώ όπως όλα δείχνουν πρόκειται για δυο πολλά υποσχόμενες ηθοποιούς της νέας γενιάς.

Υπενθυμίζεται ότι η Χρύσα Μιχαλοπούλου πρόσφατα απέκτησε έναν γιο με τον αγαπημένο και τόσο ξεχωριστό σεφ και παρουσιαστή του MasterChef. Μπορεί οι δυο τους να έχουν μια μεγάλη διαφορά ηλικίας, περίπου 15 χρόνια, αλλά τώρα διανύουν μια από τις πιο ξεχωριστές περιόδους της ζωής τους.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved