Δημήτρης Μακαλιάς: «Πήγαμε σε ψυχοθεραπευτή όταν νιώσαμε ότι κάτι χάθηκε στην επικοινωνία»
Showbiz

Δημήτρης Μακαλιάς: «Πήγαμε σε ψυχοθεραπευτή όταν νιώσαμε ότι κάτι χάθηκε στην επικοινωνία»

Για τη σχέση τους και τις δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει στο παρελθόν μιλάνε ο Δημήτης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη

Από πολλά κύματα φαίνεται πως έχει περάσει η σχέση του ζευγαριού που απέκτησε πρόσφατα και δεύτερο παιδί. Όπως οι ίδιοι αποκαλύπτουν σε συνέντευξή τους όταν αντιμετώπισαν πρόβλημα στη σχέση τους επισκέφθηκαν έναν ψυχοθεραπευτή και τους βοήθησε να λύσουν κάποια θέματα που είχαν.

makalias.jpg

Στα οκτώ χρόνια κοινής πορείας, έχει περάσει κάποια κρίση η σχέση σας;

Α.Ψ.: Είμαστε και οι δύο πολύ έντονοι χαρακτήρες. Τσακωνόμαστε καθημερινά και μετά τα βρίσκουμε. Δεν θα έλεγα ότι έχουμε περάσει κρίση, αλλά ότι περνάμε μια έντονη καθημερινότητα. Πιστεύω ωστόσο ότι αυτό, το ότι εκφραζόμαστε, διατηρεί την ισορροπία στη σχέση μας. Έτσι τη δουλεύουμε και την κρατάμε ζωντανή.

Δ.Μ.: Επιπλέον, θεωρώ πως οι κρίσεις προκύπτουν -και στους ανθρώπους και στις κοινωνίες- όταν κάτι υποβόσκει για καιρό, γεμίζει και εκρήγνυται με θόρυβο. Αντίθετα, εμείς εκφραζόμαστε αμέσως, οπότε δεν υπάρχει κάτι που θα δημιουργήσει ρωγμή. Από τη στιγμή που αρχίζει να ραγίζει κάτι, το συζητάμε για να μη σπάσει και δεν κρύβουμε τίποτα κάτω από το χαλάκι.

6fae3630-makalias-me-kori-agkalia.jpg

Έχετε φτάσει ποτέ σε σημείο να πείτε ότι δεν πάει άλλο;

Α.Ψ.: Όχι. Μπορεί να τσακωθούμε με μεγάλη ένταση, αλλά μετά δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμηθούμε χωριστά. Συνήθως μάλιστα, υποχωρώ εγώ.

Τι θυμάσαι από εκείνον;

Δ.Μ.: Όταν νιώσαμε ότι κάτι χάνεται στην επικοινωνία, απευθυνθήκαμε σε ψυχοθεραπευτή και το συζητήσαμε. Κάναμε συνεδρίας για να λύσουμε κάποια θέματα, αλλά αυτοί που έγινε ήταν να λύσουμε τα προσωπικά μας, κάτι που μας ένωσε περισσότερο. Είναι μεγάλο δώρο η ψυχοθεραπεία. Όποιος έχει κάνει γνωρίζει πόσο ευεργετική είναι.

Α.Ψ.: Την έχουμε προτείνει και σε φιλικά μας ζευγάρια. Είναι μια πολύ βοηθητική διαδικασία.

1675215107830-447723609-1e25a573-antigoni-psixrami-paidiko-domatio-1.jpg

Ποιος το σκέφτηκε από τους δυο σας;

Α.Ψ.: Ήταν κοινή απόφαση, αλλά κυρίως εγώ το πρότεινα.

Δ.Μ.: Μια φίλη μάς συνέστησε έναν ειδικό τον οποίο εμπιστευτήκαμε από την πρώτη στιγμή και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε. Αυτό συνέβη πριν αποκτήσουμε παιδιά, το 2017.

Πηγή:Hello

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved