Ο Δημήτρης Μακαλιάς μιλάει για το θάνατο του αδεφού του και συγκινεί
Showbiz

Ο Δημήτρης Μακαλιάς μιλάει για το θάνατο του αδεφού του και συγκινεί

Ο Δημήτρης Μακαλιάς μιλάει για το πώς κατάφερε να ξεπεράσει τον πόνο που του προκάλεσε ο θάνατος του αδερφού του και μοιράζεται τα όσα θυμάται από αυτόν. 

Στο θάνατο του αδερφού του και στο πόσο τον σημάδεψε αναφέρεται ο αγαπημένος ηθοποιός - παρουσιαστής Δημήτρης Μακαλιάς σε συνέντευξή του. Συγκινεί με τα όσα περιγράφει, τα όσα βίωσε και το πώς έμαθε να διαχειρίζεται τον πόνο.

Δήμήτρη έχεις δοκιμαστεί με ένα βίαιο τρόπο, με την απώλεια του αδελφού σου. Πώς έμαθες να ζεις με αυτή την απώλεια μέσα στα χρόνια;

Ειλικρινά, την απώλεια ενός ανθρώπου, όταν γίνεται τόσο ξαφνικά και απότομα, δεν μπορείς να τη διαχειριστείς ποτέ. Λένε ότι ο χρόνος είναι βάλσαμο, δεν είναι όμως αρκετός. Το τραύμα κρύβεται σε ένα σημείο του εγκεφάλου και επανέρχεται κάθε μέρα. Τα πρώτα χρόνια επέστρεφε κάθε δευτερόλεπτο, τώρα κάθε λεπτό. Δεν φεύγει - και είναι ωραίο που δεν φεύγει. Καμιά φορά, όταν προσποιούμαι ότι το ξεχνώ, λέω στον εαυτό μου: «Γιατί να το ξεχάσεις; Είναι εδώ». Θέλω να το επαναφέρω, να συγκινούμαι, μου αρέσουν η στενοχώρια και η μελαγχολία που φέρνει και επιδιώκω να το επικοινωνώ - με το γιο μου πήγαμε στον τάφο του. Ήμουν πολύ δεμένος με τον αδελφό μου, και η αγάπη που είχα για εκείνον παραμένει ακόμη. Δεν θέλω, επειδή έφυγε από τη ζωή, να τον αφήσω πίσω σαν ένα κεφάλαιο που έπρεπε να κλείσει. Ιδανικά, θα ήθελα να είναι εδώ, οπότε προσπαθώ, όσο γίνεται, να τον κρατώ στη μνήμη και την ψυχή μου.

Τι θυμάσαι από εκείνον;

Τα πιο σημαντικά για μένα ήταν η αγάπη και το χαμόγελό του, το πόσο δοτικός ήταν απέναντι μου. Ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε να μου δίνει, δεν ήταν μόνο αδελφός, ήταν και φίλος και πατέρας. Γι’ αυτό, και στα πολύ δύσκολα και στα πολύ καλά τον έχω συνεχώς στο μυαλό μου.

Πηγή: Hello

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved