Βαλάντης: Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή του για τον χαμό του πατέρα του-Η σελίδα από το ημερολόγιό του
Showbiz

Βαλάντης: Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή του για τον χαμό του πατέρα του-Η σελίδα από το ημερολόγιό του

Σαν να «πάγωσε» ο χρόνος για τον Βαλάντη την ημέρα που έμαθε ότι έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του. 

Όπως συμβαίνει δηλαδή σε κάθε βαρύ πένθος για τον καθένα από εμάς. Πράγματι, ο χρόνος μοιάζει να έχει παγώσει για τον τραγουδιστή και την οικογένειά του που καλούνται να διαχειριστούν τον θάνατο του Χαράλαμπου Αυγενικού, του πατέρα του Βαλάντη που έφυγε από τη ζωή στις 26 Μαρτίου.

«Σήμερα θα κάνω τη χειρότερή μου πτήση. Αθήνα – Ρόδο. Σήμερα θα μείνω ορφανός από πατέρα. Ο πιο φιλελεύθερος άνθρωπος, ο πιο τίμιος, ο πιο δίκαιος και όμως άδικος με τον εαυτό του. Αλλά εάν δεν αδικήσεις τον εαυτό σου, δε θα πάρει ποτέ κανένας τίποτα. Καλή αντάμωση Χαράλαμπε» έγραψε ο Βαλάντης στη σελίδα του ημερολογίου που αναφέρει τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Και όλα αυτά με τη σημείωση: «Από το ημερολόγιό μου... Σε σύγχυση». Με αυτόν τον τρόπο θέλησε ο τραγουδιστής να μοιραστεί με τους followers του όλα τα συναισθήματα που βιώνει με αυτό το πένθος.

Τη θλιβερή είδηση είχε κάνει γνωστή ο αδερφός του Βαλάντη, Παναγιώτης Αυγενικός, ο οποίος συμμετείχε στο φετινό κύκλο του MasterChef. Ο ίδιος έγραψε συγκεκριμένα: «Χθες έφυγε για την αιώνια πόλη ο πατέρας μου, ο μαγειρικός μου μέντορας, το πρότυπο του καλού ανθρώπου χωρίς καμία κακία μέσα του. Ευτυχώς από χθες εκεί ψηλά θα τρώνε τα πιο νόστιμα φαγητά που έχουν φάει. Καλό ταξίδι MasterChef μου».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Βαλάντη που συγκινεί:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved