Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση: Αγκαλιά σε βραδινή τους έξοδο
Showbiz

Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση: Αγκαλιά σε βραδινή τους έξοδο

Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση είναι το πιο φρέσκο ζευγάρι της showbiz και όλο και πιο συχνά κάνουν κοινές εξορμήσεις.

Το ζευγάρι έκανε μία ακόμη βραδινή έξοδο αφού βρέθηκε σε γνωστό κλαμπ της Αθήνας και απόλαυσε τις μεγάλες επιτυχίες του Δήμου Αναστασιάδη. Ο ίδιος ο Ντάνος άργησε αρκετά να πει το όνομά της, δεν είχε εμφανιστεί μαζί της κάπου δημόσια.

Ο πρώην παίκτης και νικητής του Survivor μαζί με την 27χρονη personal trainer που του έκλεψε την καρδιά, ζουν τον απόλυτο έρωτά και όπως φαίνεται η σχέση του θα έχει διάρκεια.

Γιώργος Αγγελόπουλος

Οι δυο τους είναι πραγματικά αχώριστοι και όπου βρεθούν τραβούν τα βλέμματα.

Στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, οι δύο τους φαίνεται να διασκεδάζουν και να τραγουδούν μαζί με τον Δήμο Αναστασιάδη, ο οποίος τους αφιέρωσε το «Βράδια Αξημέρωτα» του Χάρη Βαρθακούρη.

Η γνωριμία του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση έγινε μέσω του πνευματικού τους, πατέρα Δημητρίου που λειτουργούσε για καιρό στο ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό. Μάλιστα οι δυο τους είχαν ταξιδέψει στην Κρήτη, προκειμένου να τον συναντήσουν.

O ίδιος μέσα από την εκπομπή του Mega, Night out είχε μιλήσει για την αγαπημένη του: «Πριν καιρό αποδέχτηκα το αν είμαι ερωτευμένος. Με την Δήμητρα Βαμβακούση συνεργαζόμαστε, είναι σπουδαία κοπέλα. Τα υπόλοιπα δεν αφορούν κάποιον».

«Με την Δήμητρα Βαμβακούση έχουμε γνωριστεί σε ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος, γιατί έχουμε κοινό πνευματικό. Με την Δήμητρα δεν έχουμε πει περισσότερα, μας έχουν φτάσει και σε γάμο», δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved