Μαρκέλλα Γιαννάτου - Λευτέρης Χαρίτος: Ξαφνικός χωρισμός πριν γεννήσει η ηθοποιός - Τι συνέβη;
Showbiz

Μαρκέλλα Γιαννάτου - Λευτέρης Χαρίτος: Ξαφνικός χωρισμός πριν γεννήσει η ηθοποιός - Τι συνέβη;

Λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί και μετά από σχέση που κράτησε 14 ολόκληρα χρόνια σχέσης, η Μαρκέλλα Γιαννάτου και ο Λευτέρης Χαρίτος έδωσαν τέλος στο δεσμό τους. 

Σύμφωνα με τη Real, η όμορφη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια των Άγριων Μελισσών και ο γνωστός σκηνοθέτης της σειράς, δεν είναι πλέον μαζί, παρ' όλο που εκείνη κυοφορεί το πρώτο της παιδάκι.

Μία είδηση που ανακοίνωσε η ίδια πριν από λίγο καιρό, ανεβάζοντας μία υπέροχη φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H Μαρκέλλα Γιαννάτου και ο Λευτέρης Χαρίτος ήταν μαζί εδώ και παραπάνω από 14 χρόνια και για πολύ καιρό κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μέχρι που ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε για την αγαπημένη του.

«Έπαθα σοκ όταν ο Λευτέρης Χαρίτος, ο σύντροφός μου, μίλησε δημόσια για τη σχέση μας. Ήταν συγκινητικό, αλλά εγώ δεν θα το έκανα. Βαριέμαι να ακούω τα προσωπικά άλλων ανθρώπων, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί ο άλλος δεν βαριέται να ακούει τα δικά μου», έχει πει η ηθοποιός παλιότερα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση για τον χωρισμό ήρθε από κοινού, χωρίς κανένας από τους δύο να έχει αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο που η μακροχρόνια σχέση τους έφτασε στο τέλος της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λευτέρης Χαρίτος έχει ακόμα έναν γιο από τον πρώτο του γάμο.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved