Τσακαρισιάνου: Ο πόνος για τον χαμό του συζύγου της & το παράπονο: «Με έχει ξεχάσει και ο Θεός»
Showbiz

Τσακαρισιάνου: Ο πόνος για τον χαμό του συζύγου της & το παράπονο: «Με έχει ξεχάσει και ο Θεός»

Η καταξιωμένη ηθοποιός Νατάσα Τσακαρισιάνου έχει μια σημαντική διαδρομή στην υποκριτική, έχοντας συμμετάσχει και πρωταγωνιστήσει σε πολλές σειρές και θεατρικές παραστάσεις. 

Εκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση το 1981, στη σειρά της ΥΕΝΕΔ «Το μυθιστόρημα των τεσσάρων», και έκτοτε μπήκε στα ελληνικά σπίτια μέσα από πολλές τηλεοπτικές παραγωγές, με πιο χαρακτηριστική τους «Αυθαίρετους» του Mega, όπου υποδυόταν τη Σούλα, τη σύζυγο του Χρήστου Βαλαβανίδη. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, παραμένει μακριά από τα φώτα της σκηνής και της τηλεόρασης και σήμερα, εξηγεί τους λόγους. Παράλληλα, αποκαλύπτει τις δύσκολες στιγμές που περνάει μετά την ξαφνική απώλεια του συζύγου της, Τάσου Παπαδόπουλου, τονίζοντας πως και οι αγαπημένες κόρες τους, Γλυκερία και Ειρήνη Παπαδοπούλου, δεν πρόλαβαν να τον αποχαιρετήσουν...

image00005.jpg
8365990

Χάσατε ξαφνικά τον άνδρα σας, τον Τάσο, σε ηλικία 69 ετών. Τι ακριβώς συνέβη;

Ο Τάσος διαγνώστηκε με καρκίνο στο τέλος του οισοφάγου και μέσα στο στομάχι. Χειρουργήθηκε προκειμένου να αντιμετωπιστεί η νόσος, όμως μέσα σε δέκα ημέρες κατέληξε στην Εντατική, στη συνέχεια διασωληνώθηκε και τελικά πέθανε. Τέρμα, αυτό ήταν. «Έφυγε» γρήγορα και ξαφνικά και ήρθαν τα πάνω κάτω στη ζωή μου. Ο Τάσος δεν ήταν απλώς ο άνδρας μου, ήταν το στήριγμά μου και μαζί ο καλύτερός μου φίλος. Ο φίλος μιας ολόκληρης ζωής.

Προλάβατε να του πείτε όσα θέλατε;

Δεν πρόλαβα να του πω τίποτα. Αυτό I είναι το χειρότερο. Ούτε τα παιδιά μου I μπόρεσαν να αποχαιρετήσουν τον/ πατέρα τους. Είμαι στο σπίτι και κάθε μέρα τον σκέφτομαι και δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι δεν τον βλέπω.

7267_NEKTARIOS_SKAMNAKIS_NATASA_TSAKARISIANOY_11122022.jpg

Τι σας λείπει περισσότερο από εκείνον;

Η παρέα του. Η τρέλα του. Οι ατάκες του, φοβερές και τρομερές. Η λατρεία του στη δουλειά που έκανε. Ήταν κτηνίατρος και πολύ αφοσιωμένος στην Κτηνιατρική. Μιλούσε με τους πελάτες του μέχρι τις 12 τη νύχτα. Δεν κυνηγούσε τα λεφτά, βοηθούσε και απλά έδινε συνταγές. Μόνο για τα χειρουργεία έπαιρνε κάποια αμοιβή. Πώς είχατε γνωριστεί με τον Τάσο; Όταν ήταν φοιτητής στην Κτηνιατρική στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, σπούδαζε και η αδελφή μου πολιτικός μηχανικός και εκεί γνώρισα τον Τάσο. Καταλήξαμε να παντρευτούμε. Πραγματικά, ήταν ένα φοβερό άτομο, πολύ ωραίος άνθρωπος.

Επαγγελματικά ετοιμάζετε κάτι;

Δεν ετοιμάζω τίποτα απολύτως. Με έχει ξεχάσει και ο Θεός. Αν νομίζουν κάποιοι ότι μπορεί αυτή τη στιγμή να διαπραγματεύεσαι τη δουλειά σου με τέτοια απαξίωση, κάνουν μεγάλο λάθος. Δεν με ενδιαφέρει να δουλεύω έτσι. Ανέκαθεν τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα στον χώρο μας και τα τελευταία χρόνια, δυστυχώς, έχουν γίνει ακόμα χειρότερα. Οταν περνάνε τα χρόνια, δεν ενδιαφέρεται κανείς για κανέναν.

Πηγή: Secret

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved