Οι δραματικές στιγμές της Ντέσσυ Κουβελογιάννη και το κουζινομάχαιρο
Showbiz

Οι δραματικές στιγμές της Ντέσσυ Κουβελογιάννη και το κουζινομάχαιρο

Αποκαλυπτική συνέντευξη της παρουσιάστριας Ντέσσυ Κουβελογιάννη. Μιλάει για την τηλεοπτική της εμπειρία και την απόπειρα ληστείας στο σπίτι της.

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η γνωστή δημοσιογράφος Ντέσσυ Κουβελογιάννη στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα. Αναφέρθηκε στην εμπειρία που είχε στην τηλεόραση και αλλά και την απόπειρα ληστείας στο σπίτι της.

«Το μεγαλύτερο λάθος που έκανα στην τηλεόραση ήταν ότι έδειξα εμπιστοσύνη σε άτομα που δεν έπρεπε. Δεν είναι ντροπή να κάνεις τηλεμάρκετινγκ, άλλα είναι ντροπή. Το βασικό είναι ότι έχω την αξιοπρέπειά μου», τόνισε η Ντέσσυ Κουβελογιάννη.

«Όταν έφυγα από τον ΑΝΤ1, γιατί ήμουν έγκυος στον Γιάννο μου, μετά δε μπορούσα να επιστρέψω εύκολα. Λίγοι άνθρωποι ήταν αυτοί που με στήριξαν. Μία ήταν η Ελεονώρα (Μελέτη), που μου έχει ανοιχτή πρόσκληση, όπως και η Αννίτα Πάνια. Για την Τατιάνα Στεφανίδου δεν το συζητώ, ξέρετε τι αγάπη της έχω», πρόσθεσε η ίδια.

Αναφερόμενη στη ληστεία που επιχειρήθηκε στο σπίτι της η Ντέσσυ Κουβελογιάννη περιέγραψε τα όσα έζησε την ώρα που οι ληστές μπήκαν στο σπίτι της, όταν η ίδια κοιμόταν μέσα με τα παιδιά της.

kouvelogiannii.jpg

«Ακούω την πόρτα του σαλονιού κάτω να ανοίγει και συνειδητοποιώ ότι δεν είναι ο Μπάμπης (ο άνδρας της). Πάω και παίρνω ένα μαχαίρι τέτοιο και λέω: “τώρα όποιος μπει τον έσφαξα”. Για καλή μου τύχη σταματάει στη γωνία του σπιτιού ένα αυτοκίνητο με πολύ δυνατή μουσική και ομιλίες. Αυτοί φοβήθηκαν ότι γυρίζουμε σπίτι και έφυγαν», είπε.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved