Νέα αποκάλυψη για Λένα Δροσάκη και Αλέξανδρο Μπουρδούμη: «Σε ξεχωριστό καμαρίνι εδώ και έναν μήνα»
Showbiz

Νέα αποκάλυψη για Λένα Δροσάκη και Αλέξανδρο Μπουρδούμη: «Σε ξεχωριστό καμαρίνι εδώ και έναν μήνα»

Άτομο από το περιβάλλον του χωρισμένου -πλέον- ζευγαριού αποκαλύπτει άγνωστο παρασκήνιο από την καθημερινότητα των δυο πρωταγωνιστών. 

Σε ξεχωριστό καμαρίνι είναι εδώ και έναν μήνα ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη σύμφωνα με το περιβάλλον του ζευγαριού, όπως μετάδωσε η εκπομπή Super Κατερίνα.

Το πρωί της Τρίτης 4/4 έσκασε σαν «βόμβα» στα δημοσιογραφικά γραφεία η είδηση ότι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη χωρίζουν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης και τρία χρόνια γάμου.

xorismos-mpourdoumi-drosaki.jpg

Οι δυο ηθοποιοί συνεχίζουν να συνεργάζονται στο θέατρο σαν σωστοί επαγγελματίες που είναι και όπως έχουν δηλώσει και οι δυο πλευρές μετά το διαζύγιο τους ο γιος τους Αναστάσης παραμένει η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Σύμφωνα με την εκπομπή της Φαίης Σκορδά το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και τρεις μήνες και αυτός δεν είναι ένας εύκολος χωρισμός.

1675217268761-306642320-35b4c320-mpourdoumis-drosaki-gios.jpg

Παρά τον χωρισμό τους οι δυο πρωταγωνιστές του ελληνικού θεάτρου προσπαθούν να φέρονται πολιτισμένα και συγκεκριμένα χθες Τρίτη (4-04) πήγαν και έφυγαν μαζί από την παράσταση στο Θέατρο Τέχνης.

«Είναι σε ξεχωριστό καμαρίνι εδώ και έναν μήνα. Κανένας άνθρωπος του θεάτρου δεν κατάλαβε τι συνέβαινε μεταξύ τους. Οι τριβές τους και οι τσακωμοί στις πρόβες ήταν πάντα για καλλιτεχνικούς λόγους. Είναι πολύ προσεκτικοί και οι δύο και καλοί συνεργάτες. Κράτησαν τα όσα συνέβησαν στη σχέση τους καλά κρυμμένα. Το κλίμα στο Θέατρο Τέχνης και η διακριτικότητα που υπάρχει ανάμεσα στους ηθοποιούς τους βοήθησε να μην αποκαλυφθεί ο χωρισμός τους. Δεν μπαίνει κανένας στη διαδικασία να ρωτήσει για προσωπικά θέματα» αναφέρει άτομο από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομοπή που μίλησε το πρόσωπο του περιβάλλοντος του πρώην ζευγαριού

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved