Γαία Μερκούρη: Αυτός είναι ο Ολλανδός μπαμπάς της που του μοιάζει εκπληκτικά
Showbiz

Γαία Μερκούρη: Αυτός είναι ο Ολλανδός μπαμπάς της που του μοιάζει εκπληκτικά

Η Γαία Μερκούρη είναι από τα κορίτσια εκείνα που έχουν συζητηθεί αρκετά τον τελευταίο καιρό και αυτό λόγω της σχέσης της με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελο.

Η Γαία Μερκούρη είναι πολύ ενεργή στα social media και μοιράζεται μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά της και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει να ποστάρει φωτογραφίες με τον σύντροφό της, Άγγελο Λάτσιο, από εξορμήσεις τους, διακοπές και άλλα!

Πρόσφατα, η νεαρή κοπέλα και κόρη της Δωροθέας Μερκούρη βρέθηκε στο Άμστερνταμ και δεν σταμάτησε να ποστάρει βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok όπου είναι αρκετά δημοφιλής.

Αυτή τη φορά δεν μας έδειξε κάποια φίλη της ή τον Άγγελο Λάτσιο αλλά τον Ολλανδό πατέρα της, ο οποίος φαίνεται να είναι ένας πολύ cool τύπος και η ομοιότητά τους είναι εκπληκτική!

Ο Ward Stegerhoek, είναι ο πρώην σύζυγος της Δωροθέας Μερκούρη και πατέρα της Γαίας και της Ηλέκτρας και το επάγγελμά του είναι κομμωτής! Ο ίδιος μπορεί να μην ζει στην Ελλάδα, όμως έχει πάρα πολύ καλές σχέσεις με τις κόρες του τις οποίες υπεραγαπά, όπως φυσικά και εκείνες αυτόν!

Δείτε τον μπαμπά της στην παρακάτω photo gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved