Πέτρος Ιακωβίδης: Το backstage βίντεο από τα γυρίσματα του νέου τoυ χιτ
Showbiz

Πέτρος Ιακωβίδης: Το backstage βίντεο από τα γυρίσματα του νέου τoυ χιτ

Η δισκογραφική εταιρία του Πέτρου Ιακωβίδη ετοίμασε το νέο βίντεο του τραγουδιστή. Δείτε το παρασκήνιο από τα γυρίσματα. 

Ένα κινηματογραφικό και ιδαίτερα ρομαντικό βίντεο ετοίμασε ο Πέτρος Ιακωβίδης με την ομάδα του από την Panik Records προκειμένου να γνωρίσουμε το νέο του τραγούδι που κυκλοφορεί.

Το τραγούδι του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή «Αχ Καρδούλα Μου», έγινε επιτυχία με το που κυκλοφόρησε και όλοι το ενέταξαν στη λίστα των αγαπημένων τους τραγουδιών.

Το νέο βίντεο του καλλιτέχνη έχει γυριστεί σε ιδιαίτερα και ξεχωριστής ομορφιάς τοπία που μας ταξιδεύουν σε κοντινούς στην Αθήνα προορισμούς όπως ο Διόνυσος και η λίμνη Μαραθώνα.

https://www.instagram.com/p/Cqp9pqdO0EE

Ο Πέτρος Ιακωβίδης είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες και δημιουργούς της γενιά του με κοινό και ραδιόφωνο να αναζητούν συνέχεια τα τραγούδια του.

Το βίντεο του «Αχ Καρδούλα Μου», που σκηνοθέτησαν ο Steven Airth και ο Spiros Kapsilis, με το που δημοσιεύτηκε εκτοξεύτηκε στις πρώτες θέσεις των trends του YouTube, όπου και παραμένει, ενώ χιλιάδες είναι αυτοί που αφήνουν το θετικό τους σχόλιο.

iako.jpg



Το συγκεκριμένο τραγούδι έχει μουσική και στίχους του ίδιου του Πέτρου Ιακωβίδη και πρόκειται για ένα ξεσηκωτικό ερωτικό τραγούδι, με την ξεχωριστή κι αισθαντική φωνή του επιτυχημένου ερμηνευτή.

Εν τω μεταξύ, αυτή την περίοδο ο Πέτρος Ιακωβίδης ετοιμάζει το νέο του ολοκληρωμένο album, που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records, καθώς και τις εμφανίσεις του στο «Fantasia», που θα ξεκινήσουν μετά το Πάσχα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved