Ελένη Χατζίδου: Όταν η παρουσιάστρια του Star διεκδικούσε μία θέση στο συγκρότημα Hi-5
Showbiz

Ελένη Χατζίδου: Όταν η παρουσιάστρια του Star διεκδικούσε μία θέση στο συγκρότημα Hi-5

Η Ελένη Χατζίδου έχει μετρήσει πολλά χιλιόμετρα στην καριέρα της μέχρι σήμερα.

Η παρουσιάστρια του Breakfast@Star λάτρεψε από την αρχή το τραγούδι και πριν από πολλά χρόνια είχε δηλώσει συμμετοχή στο pop stars του Mega από το οποίο προέκυψε το συγκρότημα Hi-5.

H Ελένη Χατζίδου έχει καταγωγή από την Θεσσαλονίκη αλλά πέρασε τα παιδικά της χρόνια στην Αλεξανδρούπολη, όπου και μετακόμισε με την οικογένειά της όταν ήταν πέντε ετών. Πέρασε στην Σχολή Κοινωνικής και Ποιμαντικής Θεολογίας του ΑΠΘ και έτσι επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη. Το αντικείμενο των σπουδών της όπως λέει η ίδια την ενδιέφερε πολύ, όμως η μεγαλύτερη αγάπη της ήταν το τραγούδι.

Το 2006 με την συμμετοχή της στο Fame Story 4 κέρδισε ακόμη περισσότερο το κοινό καθώς εκείνη άρχισε να βρίσκεται όλο και πιο κοντά στον στόχο και το όνειρό της. Το 2003 έφτασε αρκετά κοντά στο να γίνει μέλος του συγκροτήματος Hi-5 μέσα από το pop stars του Mega αλλά δεν τα κατάφερε.

Δείτε στο 37:00

Έχει συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα και έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές. Μερικοί από τους καλλιτέχνες που πίστεψαν σε αυτήν και εμφανίστηκε στο πλευρό τους είναι ο Βασίλης Καρράς, ο Θάνος Πετρέλης, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Σταμάτης Γονίδης, η Πάολα, ο Νίκος Βέρτης, ο Κώστας Καραφώτης, ο Αντύπας , ο Γιώργος Τσαλίκης και πολλοί άλλοι.

xatzidou2.jpeg

H Ελένη Χτζίδου στο Fame Story 4.

Διαβάστε επίσης:

  1. Ελένη Χατζίδου: «Ήρθαμε για να μείνουμε στο Breakfast@Star, έχουμε μεγάλες βλέψεις»
  2. Ελένη Χατζίδου: «Με τα ματάκια μου το είδα το UFO, δεν με νοιάζει τι θα πουν»
  3. Ελένη Χατζίδου για Survivor: «Ούτε και εγώ πληρώθηκα στην ώρα μου»
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved