Ελένη Χατζίδου: «Με τα ματάκια μου το είδα το UFO, δεν με νοιάζει τι θα πουν»
Showbiz

Ελένη Χατζίδου: «Με τα ματάκια μου το είδα το UFO, δεν με νοιάζει τι θα πουν»

H παρουσιάστρια του Breakfast@Star Ελένη Χατζίδου βρήκε αφορμή να αναφερθεί ξανά στην εμπειρία με τα UFO που είχε με τον Γιώργο Τσαλίκη

Μετά τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου ότι τον έχουν απαγάγει εξωγήινοι η Ελένη Χατζίδου βρήκε την ευκαιρία να αναφέρει ξανά ότι και η ίδια έχει δει μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη UFO.

«Δεν μπορώ να καταλάβω Περικλή μου ποιος σε κορόιδεψε» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια μετά την προβολή του βίντεο με τις δηλώσεις του σχεδιαστή κοσμημάτων που είχε πάρει μέρος στο Survivor.

kondylatos-3.jpg

Στη συνέχεια ανέφερε παίρνοντας τον λόγο: «Και εγώ έχω δει αυτό το UFO με τον Τσαλίκη, σε καταλαβαίνω απόλυτα και δεν με νοιάζει τι θα πουν, εγώ το είδα με τα ματάκια μου, οπότε τελείωσε».



Εν τω μεταξύ, πριν από λίγο καιρό η παρουσιάστρια του «Breakfast@Star» Ελένη Χατζίδου είχε αναφερθεί ξανά στο περιστατικό που βίωσε μαζί με τον τραγουδιστή Γιώργο Τσαλίκη.

Τότε η αποκάλυψη της παρουσιάστριας έγινε με αφορμή μια άλλη είδηση, που έλεγε ότι στις ΗΠΑ υπάρχουν πάνω από 500 αναφορές από στρατιώτες ότι έχουν δει UFO.

1675185092726-439907889-xatzidoy-1.jpg

«Εγώ σας έχω πει ότι μια φορά που ήμουν μαζί με τον Τσαλίκη στο αυτοκίνητο, είδαμε ένα περίεργο φως να είναι κάτω και να αρχίσει να ανεβαίνει, να ανεβαίνει, να ανεβαίνει... Το είδαμε όλοι στο αυτοκίνητο. Σίγουρα θα το θυμάται ο Γιώργος, αν τον πάρετε τηλέφωνο θα σας το πει σίγουρα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved