Survivor - Ελευθερίου: Ήθελε νικητή τον Πρίαμο αλλά τον έκανε unfollow μόλις επέστρεψε στην Ελλάδα
Showbiz

Survivor - Ελευθερίου: Ήθελε νικητή τον Πρίαμο αλλά τον έκανε unfollow μόλις επέστρεψε στην Ελλάδα

Συνεχίζει να απασχολεί η Ελευθερία Ελευθερίου λίγες ώρες μετά την αποχώρηση της από το Survivor All Star.

Η επόμενη μέρα βρήκε την τραγουδίστρια στην Ελλάδα και τους παίκτες των δύο ομάδων να προσπαθούν να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους.

Η Ελευθερία Ελευθερίου επέστρεψε σήμερα από το ριάλιτι και παράλληλα επέστρεψε δυναμικά στα social media. Όπως φαίνεται ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε όταν μπήκε στο instagram ήταν ένα unfollow στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

MARIOS_ELEFTHERIA.jpg

Η Ελευθερία Ελευθερίου αποφάσισε να κάνει unfollow τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη ενώ λίγο πριν από την αποχώρηση της τον έβλεπε νικητή.

Δείτε την εικόνα:

unfollow.jpg

Στην πρώτη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Πρωινό μας», δε θέλησε να αναφερθεί στη σχέση τους.

«Θέλω να μην αναφερθώ καθόλου στο θέμα περί σχέσης και τι γίνεται με εμένα και τον Μάριο. Δεν θα ήθελα να προβληθεί τι έχει γίνει. Είχα πει στον Μάριο ότι είναι η ντροπή της Κύπρου; Δεν ξέρω ποια γυναίκα στη θέση μου δεν θα αντιδρούσε με έναν τέτοιο τρόπο. Δεν θυμάμαι καν τι είχα πει. Το ότι έχω φτάσει στο σημείο μετά από δυο μήνες να γελάω με αυτό είμαι σε καλό δρόμο», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Η συνέντευξη της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Πρωινό μας!

Όπως όλα δείχνουν η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης δεν έχουν λύσει τα θέματα που δημιουργήθηκαν πριν η τραγουδίστρια μπει στο Survivor All Star και για αυτό η ίδια τον διέγραψε από το προφίλ της.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved