Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ο καρκίνος στα 27 μού τα πήρε όλα, την υγεία, τα μαλλιά, το χαμόγελό μου»
Showbiz

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ο καρκίνος στα 27 μού τα πήρε όλα, την υγεία, τα μαλλιά, το χαμόγελό μου»

Τα παιδικά χρόνια της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου ήταν ιδιαίτερα δύσκολα και την σημάδεψαν αφού τότε έζησε τις πιο έντονες στιγμές της. Δείτε τα όσα λέει στην κάμερα του Mega Καλημέρα.

Για τις δυσκολίες που βίωσε στην παιδική της ηλικία λόγω της περιπέτειας που είχε με την υγεία της μίλησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Mega Καλημέρα.

Τα παιδικά της χρόνια ήταν ιδιαίτερα δύσκολα και την σημάδεψαν αφού τότε έζησε τις πιο έντονες στιγμές της.

papadopoulou-(1).jpg

«Ήμουν έντονο αγοροκόριτσο, μεταμορφώθηκα στα 18 μου. Είχα έντονη τριχοφυΐα και τα παιδιά με φωνάζανε “τριχωτή αρκούδα” στο σχολείο. Οικονομικά ως οικογένεια είχαμε τα πάνω μας και τα κάτω μας. Κάποιες φορές θυμάμαι σπάγαμε τον κουμπαρά για ν αγοράσουμε ψωμί», δήλωσε αρχικά η τηλεπερσόνα Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Για τη μάχη της με τον καρκίνο είπε: «Ο καρκίνος ήρθε στα 27 μου χρόνια. Με βρήκε ευτυχισμένη και ερωτευμένη, με βρήκε να έχω το κομμωτήριό μου και να βγάζω αρκετά χρήματα κάθε μέρα και μού τα πήρε όλα. Μου πήρε την υγεία, τα μαλλιά μου, το χαμόγελο από τα χείλη μου, αλλά και των αγαπημένων μου ανθρώπων. Ήταν λέμφωμα σε τελευταίο στάδιο. Οι γιατροί έλεγαν στον σύντροφό μου ότι έχω μία εβδομάδα ζωής», σημείωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

evridiki-papadopoulous.jpg

Αναφερόμενη στην εμφάνισή της εκείνη τη δύsκολη περίοδο είπε: Είχα πάρει και περούκα, δεν την έβαλα ποτέ. Την έβαλα μια μέρα και αισθανόμουν γελοία. Μετά από έναν χρόνο ορθοπόδησα», εξομολογήθηκε η πρώην παίκτρια του Survivor.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved