Τα κορίτσια της TV με μαγιό και χωρίς ρετούς
Showbiz

Τα κορίτσια της TV με μαγιό και χωρίς ρετούς

Είναι νέες, ωραίες, ταλαντούχες και φέτος είχαν την τιμητική τους! Με την μυθοπλασία να έχει κερδίσει για τα καλά το στοίχημα της τηλεθέασης, αρκετές είναι οι νεαρές πρωταγωνίστριες που είδαν τις μετοχές τους να ανεβαίνουν κερδίζοντας παράλληλα όλο και περισσότερους θαυμαστές.

Εκτός από τη μικρή οθόνη ωστόσο κλέβουν τις εντυπώσεις και στο διαδίκτυο ποζάροντας με μαγιό και χωρίς ίχνος ρετούς. Το μόνο σίγουρο είναι πως όλες τους ανυπομονούν να ξεχυθούν και φέτος στις παραλίες μαγνητίζοντας τα βλέμματα των λουσμένων με τις άψογες αναλογίες τους.

Αφροδίτη Λιάντου «Η γη της ελιάς»

Η «Μυρτάλη» που ζει ένα δυνατό love story και στην πραγματική ζωή με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη, σε κάθε της εμφάνιση στην παραλία, αφήνει τους λουόμενους με το στόμα ανοιχτό. «Το πρωί καθαρίζω το πρόσωπό μου με ένα ελαφρύ ντεμακιγιάζ που έχει ως βασικό συστατικό το νερό και το βράδυ χρησιμοποιώ ένα αφρώδες σαπούνι που δεν ξηραίνει το δέρμα. Ακόμη, δεν ξεχνώ να χρησιμοποιώ καθημερινά την ενυδατική μου. Τα μαλλιά μου λόγω συχνού ισιώματος χρειάζονται μάσκες, σπρέι θερμοπροστασίας, αλλά και ειδικά έλαια», λέει για την ρουτίνα ομορφιάς της.

Μαριλένα Ράδου («Παγιδευμένοι»)

Η Μαριλένα Ράδου ή αλλιώς η Κατερίνα Μαυρίδη από τους «Παγιδευμένους» κάθε φορά που ποζάρει με το μαγιό της, προκαλεί πανικό στο διαδίκτυο. «Το πρωί σηκώνομαι, καθαρίζω το πρόσωπό μου με ειδικό σαπούνι, βάζω serum, κρέμα ματιών, κρέμα προσώπου και οπωσδήποτε αντηλιακό, χειμώνα-καλοκαίρι. Τα ίδια βήματα ακολουθώ και στη βραδινή ρουτίνα ομορφιάς», αποκαλύπτει όταν την ρωτούν ποιο είναι το μυστικό ομορφιάς της.

Νατάσα Εξηνταβελώνη («Παράδεισος των Κυριών»)

Η «Αμαλία» από τον «Παράδεισο των Κυριών», μπορεί να κάνει τον ανδρικό πληθυσμό να καρδιοχτυπά, όμως εκείνη ζει τον απόλυτο έρωτα στον πλευρό του Πάνου Βλάχου. Όπως έχει δηλώσει πάντα στην τσάντα της υπάρχουν μερικές μπάρες δημητριακών που απομακρύνουν τις λιγούρες και από την άλλη κρατούν σε εγρήγορση τον μεταβολισμό της. Ενώ έχει μεγάλη αδυναμία στους φυσικούς χυμούς, με τους οποίους κάνει detox.

Φωτεινή Παπαθεοδώρου («Μαύρο Ρόδο»)

Η τηλεοπτική μοναχή «Ελισάβετ» του «Μαύρου Ρόδου» στην πραγματικότητα κάτω από τα ράσα κρύβει ένα καλλίγραμμο κορμί, το οποίο δεν οφείλεται στην τύχη. «Περνάω περιόδους που μου αρέσει να τρέχω. Το καλοκαίρι μού αρέσει να κολυμπάω. Αλλά η αγαπημένη μου γυμναστική είναι το πιλάτες, ο συνδυασμός της σωματικής και πνευματικής ενδυνάμωσης», έχει πει, τονίζοντας πως παρά τα αυξημένα γυρίσματα προσπαθεί να συμπληρώνει οκτώ ώρες ύπνου.

Δανάη Παππά («Σασμός»)

Η «Θοδώρα» του «Σασμού» παραδέχεται πως το γεγονός ότι έχει ένα καλλίγραμμο κορμί οφείλεται και στην χρόνια ενασχόλησή της με τον χορό. «Προσέχω μόνο όταν αρχίζουν να μη μου κάνουν τα τζιν! Κι αυτό που κάνω είναι ότι κόβω τη ζάχαρη και τους υδατάνθρακες για δυο-τρεις εβδομάδες», έχει πει. Ενώ, συμπληρώνει: «Τώρα αυτό που κάνω είναι γυμναστική στο σπίτι πριν ή μετά το γύρισμα, ή μέρες τις οποίες έχω κενό».

danouuz_291876709_1190148971528180_1539229484580680262_n.jpg

Κλέλια Ανδριολάτου («Maestro»)

Η μούσα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που πριν μερικές μέρες ξεκίνησε τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς, δεν αφήνει στην τύχη ούτε τη διατροφή της. Συγκεκριμένα επιλέγει τρόφιμα που είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και έχουν λίγες θερμίδες και λιπαρά, φροντίζοντας παράλληλα να καταναλώνει πολλά φρέσκα λαχανικά.

Ιφιγένεια Τζόλα («Γη της Eλιάς»)

Η «Βασιλική» από τη «Γη της Ελιάς» έχει βρει τον τρόπο να μαγνητίζει σε κάθε της εμφάνιση ακολουθώντας ευλαβικά τις συμβουλές της μητέρας της. «Θυμάμαι ότι πάντα η μαμά μου έλεγε σε εμένα και την αδελφή μου να καθαρίζουμε πολύ καλά το πρόσωπό μας. Ειδικά εγώ, με το επάγγελμα που κάνω, που με βάφουν καθημερινά, τηρώ αυτήν τη συμβουλή και καθαρίζω πάντα το πρόσωπό μου. Επίσης, βάζω χαμομήλι στην επιδερμίδα μου, ενώ προσπαθώ να πίνω κάθε μέρα ένα ποτήρι φυσική λεμονάδα για να καθαρίζει εσωτερικά ο οργανισμός μου», έχει πει.

Ευγενία Σαμαρά («Σασμός»)

Η τηλεοπτική «Στέλλα» του «Σασμού» όσες επαγγελματικές υποχρεώσεις και αν έχει δεν ξεχνά την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς της. «Τις καλύτερες συμβουλές ομορφιάς τις έχω πάρει από τη μαμά μου. Πάντα μου έλεγε να ξεβάφομαι πριν κοιμηθώ και το τηρώ πάντα. Όσο κουρασμένη κι αν είμαι από τα γυρίσματα, φροντίζω να καθαρίσω την επιδερμίδα μου. Επιπλέον, δεν παραλείπω ποτέ να την ενυδατώσω και το πρωί φοράω πάντα αντηλιακό στο πρόσωπό μου», λέει.

Ηλιάνα Μαυρομάτη («Αυτή η νύχτα μένει»)

Το κορίτσι που έχει κλέψει το μυαλό του Βασίλη Μπισμπίκη στην σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει», έχει βρει τον τρόπο να παραμένει πάντα σε φόρμα. Συγκεκριμένα, η τηλεοπτική «Ζέτα» φροντίζει να καταναλώνει μικρά και συχνά γεύματα, ενώ όταν υποκύπτει σε γευστικές αμαρτίες, φροντίζει την επόμενη μέρα να είναι πιο προσεκτική.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved