H ερωτευμένη Ματίνα Ζάρα, ο...χτισμένος Ρέμος, η εντυπωσιακή Ηλιάδη & η πρώην παίκτρια του Survivor
Showbiz

H ερωτευμένη Ματίνα Ζάρα, ο...χτισμένος Ρέμος, η εντυπωσιακή Ηλιάδη & η πρώην παίκτρια του Survivor

Πληθώρα επωνύμων συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός λίγο πριν τις γιορτές του Πάσχα. Πάρτε μια εικόνα από το τι συμβαίνει στις νυχτερινές πίστες αλλά και σε Αθήνα - Γλυφάδα, τα μέρη που οι celebrities συνηθίζουν να επισκέπτονται για τα εορταστικά τους ψώνια. 

Πιο ερωτευμένη από ποτέ η τραγουδίστρια Ματίνα Ζάρα φωτογραφίζεται στο πλευρό του συντρόφου της Χρήστου Βαρδάλου με τον οποίο είναι μαζί περισσότερο από έναν χρόνο. Οι δυο τους πραγματοποίησαν βραδινή έξοδο στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και η Καίτη Γαρμπή. Οι θαμώνες του Nox «έχτισαν» για ακόμη μια φορά τον Αντώνη Ρέμο με λουλούδια, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τον θαυμασμό τους προς τον λαϊκό τραγουδιστή.

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε και η έναρξη του λαϊκού σχήματος που πραγματοποιήθηκε στο νυχτερινό κέντρο «Vegas Live Stage» με τον Θέμη Αδαμαντίδη, την Αγγελική Ηλιάδη και τον Θάνο Πετρέλη.

Τα βλέμματα όλων στράφηκαν στην Αγγελική Ηλιάδη η οποία εντυπωσίασε με τη σκηνική παρουσία της και την ανεβασμένη της διάθεση.

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη που γνωρίσαμε στο Survivor 4, ως υποπλοίαρχο του ναυτικού, απολαμβάνει μια βόλτα στην ηλιόλουστη Γλυφάδα. Συμμετέχοντας στο ριάλιτι κατάφερε να ξεχωρίσει για το ήθος της και τις αθλητικές της επιδόσεις.

Στη Γλυφάδα εντοπίσαμε και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη η οποία με χαρούμενη διάθεση και ωραίο στυλ βολτάρει στα μαγαζιά ψάχνοντας ρούχα για να ανανεώσει την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα της.

Βόλτα στα μαγαζιά της Αθήνας πήγε η ηθοποιός Μιμή Ντενίση μαζί με μια φίλη της. Φορώντας τις κατάλληλες μπότες περιηγήθηκε στα μαγαζιά που ήθελε προκειμένου να πραγματοποιήσει τα ψώνια της.

Για το τέλος αφήσαμε τον Ίλια Ίβιτς ο οποίος βρέθηκε επίσης στο κέντρο της Αθήνας να κάνει βόλτα με έναν φίλο του.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved