Καίτη Γκρέϋ: Πρώτη εμφάνιση μετά τις δηλώσεις της Ηλιάδη στο gossip-tv για την κατάστασή της
Showbiz

Καίτη Γκρέϋ: Πρώτη εμφάνιση μετά τις δηλώσεις της Ηλιάδη στο gossip-tv για την κατάστασή της

Την πρώτη της εμφάνιση μετά την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο gossip-tv η Αγγελική Ηλιάδη έκανε η Καίτη Γκρέυ.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια ρωτήθηκε αν έχει επαφές με την γιαγιά της και είπε:
"Δυστυχώς δεν είναι καλά, δεν επικοινωνεί και δεν γνωρίζει πρόσωπα και τους δικούς της ανθρώπους. Εγώ είμαι αποστασιοποιημένη, πες το και άμυνα γιατί δεν μου είναι εύκολο να το διαχειριστώ και προτιμώ να κρατάω μία απόσταση."

Την Καίτη Γκρέυ επισκέφτηκε πρόσφατα ένας στενός φίλος της μαζί με τον πνευματικό της.

Δείτε τις εικόνες:

gkrey.jpeg

Η Καίτη Γκρέυ με τον Νίκο Νικόλιζα.

"Εδώ και χρόνια ο πατέρας Κύριλλος μου ζητούσε να δει την Καίτη Γκρέυ. Σήμερα λοιπον, πήγαμε, κοινωνήσαμε και βγάλαμε μια αναμνηστική φώτο", έγραψε μεταξύ άλλων, ο Νίκος Νικόλιζας.

gkrey2.jpeg

Η Καίτη Γκρέυ με τον Νίκο Νικόλιζα και τον πνευματικό της.

"31 Ιουλίου 1993 - 31 Ιουλίου 2023! 30 ΧΡΟΝΙΑ ΦΙΛΙΑΣ. Θα είστε όλοι προσκεκλημένοι στην δική μας γιορτή. Μόνο να έχουμε υγεία θέλω!" έγραψε ακόμη σε μία από τις εικόνες ο Νίκος Νικολιζάς.

Αγγελική Ηλιάδη: Της είπαν για τον θάνατο του πατέρα μου αλλά δεν ξέρω αν το έχει καταλάβει

Η Αγγελική Ηλιάδη παραχώρησε συνέντευξη και στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και μίλησε για την κατάσταση της υγείας της γιαγιάς της καθώς και για την απώλεια του πατέρα της.

iliadi

Σχετικά με την απώλεια του πατέρα της, η τραγουδίστρια είπε: “Φεύγοντας για τη Φάρμα άφησα τον μπαμπά μου μια χαρά και δυστυχώς μετά επιδεινώθηκε η κατάστασή του. Μου το έκρυψαν για να μην αναστατωθώ. Ο μπαμπάς μου ζήτησε από τη μαμά μου να μην μου πει τίποτα για την κατάσταση του γιατί ήξερε ποσό ήθελα να πάω στο παιχνίδι. Όταν μου τηλεφώνησε η μητέρα μου λέγοντας μου πως ο μπαμπάς μου δια σωληνώθηκε για εμένα μπήκε τελεία. Κάποια στιγμή είπαν στην γιαγιά μου για τον θάνατο του πατέρα μου αλλά δεν ξέρω αν το έχει καταλάβει.”

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved