Μαριλένα Ράδου: Οι Παγιδευμένοι, ο γάμος της, ο low profile σύντροφος & το πτυχίο της Αρχιτεκτονικής
Showbiz

Μαριλένα Ράδου: Οι Παγιδευμένοι, ο γάμος της, ο low profile σύντροφος & το πτυχίο της Αρχιτεκτονικής

Η Μαριλένα Ράδου, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Παγιδευμένοι», έχει πολλά να πει όχι μόνο για τον ενδιαφέροντα ρόλο της, αλλά και για τη ζωή της... 

H Μαριλένα Ράδου, το κορίτσι που λατρεύει τις ζέρμπερες και χαμογελά πλατιά στη ζωή, μιλά για τα πρόσωπα και τις εμπειρίες που έχουν συμβάλει καθοριστικά στη δημιουργία της προσωπικότητάς της. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Παγιδευμένοι» εξηγεί γιατί το σίριαλ του ΑΝΤ1 έχει φανατικό κοινό.

marilena-radou-(3).jpg

«Το σενάριο έχει τόσες ανατροπές, που δεν έχεις πολλά περιθώρια να του αντισταθείς. Πολλοί το ξεκίνησαν απλά από περιέργεια, επειδή άκουγαν ότι είναι καλό, και τώρα δεν μπορούν να σταματήσουν να το βλέπουν. Χαίρομαι πολύ που υποδύομαι την Κατερίνα, η οποία είναι αρκετά μακριά από τον δικό μου χαρακτήρα, αλλά αξίζει τη συμπάθεια και τον σεβασμό μου». Από τη συγκεκριμένη συνεργασία ξεχωρίζει τον συμπρωταγωνιστή της, Μιχάλη Λεβεντογιάννη: «Ο Μιχάλης είναι ένας πολύ καλός συνεργάτης και ένα πολύ καλό παιδί με την κυριολεκτική έννοια. Μάχεται για το δίκαιο και το υπερασπίζεται με πάθος», λέει η ηθοποιός.

Το θέατρο παραμένει η μεγάλη αγάπη της. «Το θέατρο υπάρχει στη ζωή μου συνεχώς τα τελευταία 13 χρόνια και το αγαπώ πάρα πολύ. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου έξω από αυτό. Όμως επειδή ακριβώς το αγαπώ, θέλω να κάνω μόνο πράγματα που με εκφράζουν ή με κάνουν να χαίρομαι. Συζητήσεις γίνονται, αλλά δεν έχω καταλήξει σε κάτι που να πληροί τα παραπάνω». Κατά την πορεία της στον θεατρικό χώρο έχει συναντήσει σημαντικούς ανθρώπους. «Ο σημαντικότερος είναι ο Βασίλης Θωμόπουλος, ο σκηνοθέτης της καρδιάς μας. Ο Βασίλης για εμένα είναι ο φίλος μου, ο μπαμπάς μου, το παιδί μου, η οικογένειά μου. Τον αγαπώ βαθιά και ειλικρινά και το γνωρίζει πολύ καλά. Όπως και εγώ αναγνωρίζω την αδυναμία που μου έχει και ότι με έχει στηρίξει πάρα πολύ και σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο. Τον ευχαριστώ, γιατί είχε πιστέψει σε εμένα από πολύ νωρίς και, με υπομονή και επιμονή, με έχει βοηθήσει σε πολλούς τομείς».

marilena-radou-pagidevmenoi-(1).jpg

Η Μαριλένα Ράδου μάλιστα σχολιάζει την κοινή, σεταρισμένη στο styling, έξοδό τους που προκάλεσε σχόλια: «Η κοινή μας έξοδος σε θεατρική πρεμιέρα ήταν κάτι που μας έκανε να το διασκεδάσουμε και, επειδή είδαμε ότι διασκεδάσαμε και άλλους, λέμε να το κάνουμε συνήθειο!», απαντά, βάζοντας έτσι τέλος στα σενάρια που φούντωσαν αναφορικά με την προσωπική της ζωή. Αν και το όνειρό της είναι ο κινηματογράφος, εκείνο που θα ήθελε να κάνει οπωσδήποτε στο μέλλον δεν είναι επαγγελματικό, αλλά προσωπικό βήμα: «Οικογένεια», θα πει μονολεκτικά. «Όπως για όλους τους ανθρώπους, τον πιο σημαντικό καθοριστικό ρόλο παίζει η οικογένεια ή το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει κανείς», συμπληρώνει. «Οι σχέσεις και οι έρωτες παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο», όπως παραδέχεται. «Παλαιότερα, με έβγαζαν εκτός τροχιάς πολλές φορές, γιατί εγώ η ίδια δεν ήμουν στον άξονά μου. Πλέον με ισορροπούν, γιατί έχω επιλέξει εγώ να είμαι ισορροπημένη».

marilena-radou-pagidevmenoi-(3).jpg

Έχοντας βγει από έναν γάμο, σήμερα χαμογελά στο πλευρό ενός υπέροχου συντρόφου, για τον οποίο θα αρκεστεί να πει: «Ξεχώρισα την ενέργεια, την επιμονή, την τρέλα και την ευαισθησία του». Την έχουν σημαδέψει αρκετοί άνθρωποι στη ζωή της, αλλά λίγοι είναι εκείνοι για τους οποίους νιώθει ευγνωμοσύνη: «Η μάνα που με γέννησε, η δασκάλα μου, η διπλανή μου στο σχολείο, η γειτόνισσα με το χαμόγελο, ο καθηγητής μου στη σχολή, γιατί όλοι αυτοί συνετέλεσαν σε αυτό που είμαι τώρα. Κυρίως όμως για τον ίδιο μου τον εαυτό νιώθω ευγνωμοσύνη, που επέμεινε, πάλεψε και δεν παράτησε τίποτα από όλα όσα ονειρευόταν ως παιδί. Για όλες τις στιγμές που απογοητεύτηκε, αλλά προχώρησε με περισσότερη δύναμη και κουράγιο».

marilena-radou-pagidevmenoi-(2).jpg

Η Μαριλένα Ράδου αποφοίτησε από το Τμήμα Αρχιτεκτονικής Τοπίου και Ανθοκομίας στην Άρτα. «Το έκανα κι αυτό και από τότε που πήρα το πτυχίο μου δεν ξανασχολήθηκα, γιατί είχα ήδη αρχίσει τις σπουδές μου στην υποκριτική και στη συνέχεια ξεκίνησα την επαγγελματική μου πορεία σε αυτήν». Αν δεν ήταν ηθοποιός, θα ήταν και πάλι καλλιτέχνις, ενώ με χιούμορ παραδέχεται: «Είμαι παγιδευμένη στους εξαναγκασμούς μου». Τα πράγματα που την κάνουν πάλι παιδί είναι «τα γλυκά, το παιχνίδι, ο ήλιος, η θάλασσα, τα γέλια, το καρπούζι, η καλοσύνη το παγωτό και η αγάπη». Όσο για το ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που έχει δεχθεί; «Να είσαι ο εαυτός σου και να περνάς καλά. Ό,τι πιο απλό και ό,τι πιο ουσιαστικό».

Πηγή: Real

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved