Η Ζόζεφιν ρίχνει το Tik Tok χορεύοντας στο σαλόνι του σπιτιού της!
Showbiz

Η Ζόζεφιν ρίχνει το Tik Tok χορεύοντας στο σαλόνι του σπιτιού της!

Η Ζόζεφιν σημειώνει μεγάλη επιτυχία με το νέο της τραγούδι «Καθρέφτη Καθρεφτάκι μου» και η προσωπική της ζωή έχει απογειωθεί όπως όλα δείχνουν γι' αυτό και το διασκεδάζει.

Τα προσωπικά της πάνε από το καλό στο καλύτερο και όλα δείχνουν ότι περνάει μια από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής της η Ζόζεφιν, γιατί να μην χορεύει;

Όπως έγινε αρχικά γνωστό μέσα από την εκπομπή Πρωινό μας, η τραγουδίστρια εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται σε σχέση με τον Νίνο. Οι δυο τραγουδιστές γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών και ήρθαν αρκετά κοντά, ενώ το καλοκαίρι θα τραγουδούν σε διπλανά μαγαζιά. Η Ζόζεφιν και ο Νίνο βρίσκονται στην αρχή της σχέσης τους.

nino-32.jpg

«Είναι ακόμη στην αρχή τα παιδιά και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά… «Προσπαθούσα πολλές ημέρες να επιβεβαιώσω την πληροφορία που κυκλοφορεί εδώ και μία εβδομάδα. Είναι κάτι φρέσκο, είναι κάτι νεανικό και κρατούν πάρα πολύ χαμηλούς τόνους ακόμα γιατί έτσι κι αλλιώς είναι δύο άνθρωποι που δεν έχουν “πουλήσει” την προσωπική τους ζωή, δεν θέλουν να ακούγονται γι’ αυτό. Πάρα πολύ ενδιαφέρον έχει αυτό το ζευγάρι. Δεν έχουν συνεργαστεί ποτέ», αναφέρθηκε στο Πρωινό μας.

Παράλληλα, επαγγελματικά η τραγουδίστρια σημειώνει μεγάλη επιτυχία με το νέο της τραγούδι «Καθρέφτη Καθρεφτάκι μου».

nino-1.jpg

Η γνωστή τραγουδίστρια είναι πολύ ενεργή στα social media και πολλές φορές μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Πρόσφατα, λοιπόν, η τραγουδίστρια ανέβασε ένα βίντεο που χορεύει τη νέα της επιτυχία στο υπέροχο σύγχρονο σαλόνι του σπιτιού της. Στη διακόσμηση του σαλονιού κυριαρχεί το γκρι και το μπεζ.

Το βίντεο έγινε viral και μετρά ήδη πάνω από 352 χιλιάδες προβολές!

Δείτε το βίντεο από το TikTok της Ζόζεφιν:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved