Η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου προσκύνησε τον Επιτάφιο σε κλίμα συγκίνησης
Showbiz

Η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου προσκύνησε τον Επιτάφιο σε κλίμα συγκίνησης

Μέρα απόλυτου πένθους για όλη την Χριστιανοσύνη καθώς το Θείο Δράμα κορυφώνεται και οι πιστοί από νωρίς το πρωί προσέρχονται στις εκκλησίες για να προσκυνήσουν τον Επιτάφιο.

Ανάμεσά τους και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία νωρίς το μεσημέρι βρέθηκε στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στην περιοχή Δάσος Χαϊδαρίου, οπού και προσκύνησε σε κλίμα συγκίνησης τον Επιτάφιο.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χαϊδάρι και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μιλήσει για την πίστη της στο Θεό.

papadopoulou-(3).jpg

Η ίδια μάλιστα σε μικρότερη ηλικία είχε αντιμετωπίσει μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της και αυτό την έφερε ακόμη πιο κοντά στην εκκλησία.

Σε ηλικία 27 ετών διαγνώστηκε με λέμφωμα Hodgkin, στο τρίτο στάδιο και παραλίγο να χάσει τη ζωή της. Το γεγονός αυτό της έδωσε τεράστια δύναμη και αυτοπεποίθηση.

1681472499048-779990085-papadopoulou-(1).jpg

«Όταν έπεσαν τα μαλλιά μου μια σκέψη ήταν να κυκλοφορώ με περούκα. Τελικά δεν το έκανα. Αναρωτιόμουν γιατί να κάνω κάτι τέτοιο, δεν χρειάζεται να καλύψω κάτι. Βαφόμουν και έβγαινα έξω. Ακόμη και όταν μου είχε μείνει μόνο μία βλεφαρίδα την έβαφα και αυτήν. Εγώ αισθανόμουν όμορφη και αυτό ήταν αρκετό. Σήμερα απολαμβάνω την κάθε μου στιγμή, αφού αξιολογώ τις προτεραιότητές μου με εντελώς διαφορετικό τρόπο απ' ότι παλιότερα. Εργάζομαι σε κομμωτήριο, έχω ενδιαφέροντα, διασκεδάζω όπως κάθε κορίτσι της ηλικίας μου. Κατάλαβα ότι η ζωή είναι μικρή και πρέπει να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρά μας», έχει πει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved