Αργύρης Πανταζάρας - Σίσσυ Τουμάση: Έκαναν την έκπληξη και μοιράστηκαν εικόνες από τις διακοπές τους
Showbiz

Αργύρης Πανταζάρας - Σίσσυ Τουμάση: Έκαναν την έκπληξη και μοιράστηκαν εικόνες από τις διακοπές τους

Δύο νέες εικόνες από τις διακοπές του Πάσχα δημοσίευσε ο Αργύρης Πανταζάρας μαζί με την αγαπημένη του Σίσσυ Τουμάση.

Οι δυο τους αποφάσισαν να γιορτάσουν το Πάσχα εκτός Αθήνας, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτουν ακόμη το μέρος όπου βρίσκονται.

Ο ηθοποιός κρατάει γενικά χαμηλό προφίλ στα προσωπικά του και αποφεύγει να δημοσιεύει προσωπικά στιγμιότυπα. Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου αποφάσισε να κάνει μια εξαίρεση και ανέβασε δύο εικόνες. Η σχέση τους φαίνεται πως πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και απολαμβάνουν κάθε στιγμή μαζί.

Δείτε τις φωτογραφίες

pantazaras2
PANTAZARAS.jpeg



Μιλώντας στο περιοδικό «ΟΚ!», ο ηθοποιός είχε εξηγήσει τον περασμένο Φεβρουάριο, τους λόγους για τους οποίους δημοσιοποίησε τη σχέση του με τη σύντροφό του. «Ξέρεις είναι άλλο να κρύβεσαι, άλλο να το φωνάζεις κι άλλο να κάνεις ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Εγώ δεν κάνω τίποτα από αυτά. Απλώς όταν κάποιος είναι στη ζωή σου και είναι ο άνθρωπός σου, δεν βγάζει κανένα νόημα να παίζεις τον ανήξερο, δεν είναι ευγενικό. Το να μοιράζεσαι μια προσωπική στιγμή, επειδή το επιθυμείς, είναι όμορφο. Δεν είναι υποχρεωμένος κανένας ούτε να εξηγήσει, ούτε να αναλύσει. Ο καθένας ας γιορτάσει τη ζωή και τις στιγμές του, όπως καταλαβαίνει και όπως του αρέσει», είχε δηλώσει.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved