Αργύρης Πανταζάρας για Παράδεισο Κυριών: Έτσι καταφέρνω και αντέχω τον Ντίνο Παπακώστα
Media

Αργύρης Πανταζάρας για Παράδεισο Κυριών: Έτσι καταφέρνω και αντέχω τον Ντίνο Παπακώστα

Ο Αργύρης Πανταζάρας περιγράφει τον ρόλο του στον «Παράδεισο των Κυριών» ενώ μιλά και για τα πράγματα που τον κάνουν περήφανο.

Σε συνέντευξή του ο ταλαντούχος ηθοποιός περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τον ρόλο του στον Παράδεισο των Κυριών αλλά και τα όσα χρειάζεται στη ζωή του για να είναι ευτυχισμένος.

Περνάς καλά ερμηνεύοντας τον πολύπαθο Ντίνο Παπακώστα στον «Παράδεισο των κυριών»;

Μόνο με έναν τρόπο μπορώ να αντέξω τον Ντίνο μέσα σε όλο αυτό το roller coaster που βιώνει: με μεράκι και αυτοσαρκασμό.

Η σειρά έχει αποκτήσει μια εξαιρετική δυναμική στους πίνακες τηλεθέασης. Τα νούμερα σε αφορούν;

Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω καταλάβει. Δεν είμαι ειδικός, δεν γνωρίζω κατά πόσον ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Για μας, πάντως, δεν είναι κάτι χειροπιαστό. Το 2023 πραγματοποιούνται ακόμη μετρήσεις με τον ίδιο τρόπο που γίνονταν πριν από δεκαετίες; Με αυτά τα ξακουστά «μηχανάκια» που είναι μοιρασμένα σε κάποια κατά προσέγγιση «σπιτικά», με πολλά τηλεκοντρόλ, όπου ο καθένας έχει το δικό του και που εγώ δεν έχω συναντήσει ποτέ μου; Βγάζει ακόμη νόημα όλο αυτό; Πλέον άλλοι βλέπουν τις σειρές ιντερνετικά, άλλοι από laptop, άλλοι από το κινητό τους, άλλοι live και άλλοι αργότερα ή ακόμα και διαφορετική ημέρα. Καταλαβαίνω, αν μη τι άλλο, ότι είναι ένας συντελεστής μέτρησης για να ρυθμίζει έναν τιμοκατάλογο στις διαφημίσεις. Ως «Παράδεισος», ωστόσο, χαιρόμαστε που πάμε καλά, και με τα πάνω και με τα κάτω μας. Υπάρχουν, για παράδειγμα, εξαιρετικά επεισόδια με καταπληκτικές ερμηνείες που δεν πήγαν τόσο καλά. Τι σημαίνει αυτό; Για μας, τίποτα! Πολλές φορές τα νούμερα -ό,τι κι αν είναι αυτά, όπως κι αν μετριούνται- καθορίζουν ακόμα και τη δουλειά, δηλαδή την επιβίωση ενός μεγάλου συνόλου ατόμων. Αντί να τα μετράμε, λοιπόν, θα πρέπει να καταλάβουμε τι μετράμε και πώς. Το ότι μια σειρά δεν πήγε καλά δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλή. Το ουσιαστικό είναι να γίνονται ωραίες δουλειές και όχι να μας απασχολούν οι μετρήσεις. Η τηλεόραση έχει κι αυτή ευθύνη για τον πολιτισμό, για το τι ακούγεται, τι λέγεται και τι αναπαράγεται. Τώρα λοιπόν που η τηλεόραση πάει καλά, πρέπει να ανέβει ο πήχης.

Για τι είδους επιτεύγματα νιώθεις υπερηφάνεια;

Για ανθρώπους που έχω κρατήσει στην καρδιά μου, αλλά και για αυτούς που έχω απομακρύνει από τη ζωή μου.

Τι χρειάζεσαι στη ζωή σου για να είσαι χαρούμενος και ευτυχισμένος;

Γαλήνη, ισορροπία και ανθρώπους που μου επιτρέπουν να είμαι όπως νιώθω'. Δηλαδή, νιώθω κουρασμένος, λυπημένος, θυμωμένος, ερωτευμένος ή χαρούμενος; Να με αφήνουν να είμαι. Οι άνθρωποι κοντά μας δημιουργούν το περιβάλλον στο οποίο ανθίζουμε ή μαραινόμαστε. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να αναπνέουμε και να μην επιτρέπουμε να κλέβουν την ανάσα μας. Διαφορετικά, θα είμαστε πάντα αυτό που οι άλλοι επιθυμούν να βλέπουν σε μας. Δεν έχουμε καμία υποχρέωση σε κανέναν να συντηρούμε την εικόνα που έχει πλάσει στο κεφάλι του για μας.

Έχεις σχέδια για το καλοκαίρι που έρχεται;

Έχω πολύ καιρό να κάνω θαλάσσια σπορ και να πάω κάπου όπου θα ηρεμήσω, θα διαβάσω και θα ρεμβάσω.

Πηγή: Hello

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved