Ο Κωνσταντίνος Αργυρός εφ’ όλης της ύλης: «Είναι δύσκολο για μια κοπέλα να είναι μαζί μου»
Showbiz

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός εφ’ όλης της ύλης: «Είναι δύσκολο για μια κοπέλα να είναι μαζί μου»

Στην εκπομπή «Τετ α τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος παραχώρησε συνέντευξη ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο τραγουδιστής μίλησε για όλους και για όλα σε μία συνέντευξη που θα συζητηθεί. Η πορεία στο τραγούδι, οι άνθρωποι που δεν τον πίστεψαν στην αρχή, η βοήθεια που του έδωσε η Άννα Βίσση, αλλά και η προσωπική του ζωή.

«Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο δουλεύω τόσο πολύ. Δεν γεννήθηκα καλός τραγουδιστής και μουσικός, σπούδασα πιάνο, μουσική, μελέτησα τη φωνή μου, αλλά ακόμα δεν καταλαβαίνω πώς γίνονται κάποια πράγματα. Προσπαθώ να το χαίρομαι, πιο παλιά δεν το ευχαριστιόμουν», δήλωσε αρχικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο τραγουδιστής είναι ένα από τα πρώτα τρίδυμα παιδιά του σωλήνα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα.

«Της είπε ο γιατρός τότε, ότι επειδή είναι πρωτόγνωρα αυτά που ζούμε και δεν τα έχουμε ξαναδεί στην Ελλάδα, αυτό που θέλουμε να κάνεις είναι να κάτσεις στο κρεβάτι 9 μήνες και δεν θα κουνηθείς καθόλου. Και το έκανε. Τη ρωτάω “πως το έκανες;”. Νιώθω περηφάνια για τον άθλο που έκαναν οι γονείς μου. Μου είπε “9 μήνες σκεφτόμουν τη μέρα που γεννάω”. Εγώ είμαι ο τρίτος. Υπάρχουν στιγμές που έχουμε ένα ένστικτο περίεργο μεταξύ μας. Υπάρχει μια συχνότητα, παρόλα αυτά δεν έχω να σου πω κάτι ακραίο, είμαστε πάρα πολύ δεμένη οικογένεια», δήλωσε.

Η Άννα Βίσση και η βοήθεια που του πρόσφερε, όταν ήταν μόλις 18 ετών.

«18 χρονών θα έφευγα για Ιταλία να γίνω γιατρός. Ταξίδεψα προς άλλη μεριά. Δεν πέρασα ιατρική, μπήκα νοσηλευτική. Σε εκείνη την περίοδο η Βίσση μου λέει έλα να τραγουδήσεις μαζί μου. Το είπα στον πατέρα μου και στη μητέρα μου και μου είπαν ότι αν σου αρέσει αυτή θα είναι η ζωή σου, κάνε μια σεζόν και βλέπουμε. Από εκεί και πέρα ακολούθησα το ένστικτο μου. Στην αρχή δεν με πίστευαν εταιρείες, κάποια ακραία περιστατικά, άνθρωποι με πίστευαν αλλά οι εταιρείες έλεγαν να μην ασχολούνται μαζί μου. Δεν με πήρε ποτέ από κάτω, αντιθέτως, όποιος μου έλεγε ότι δεν θα τα καταφέρω, θα πείσω τον εαυτό μου ότι μπορώ πρώτα από όλα. Με απασχολούσε το “γιατί μου το λένε αυτό;”. Η Βίσση για εμένα είναι legend, είναι ένας άνθρωπος και καλλιτέχνιδα την οποία έχω πολύ ψηλά. Ήταν ο λόγος που ξεκίνησα να τραγουδάω. Ένιωσα ότι με πιστεύει, ακόμα και ότι πίστεψα ότι η Άννα με πιστεύει για εμένα ήταν πολύ σημαντικό. Η Άννα είναι φανταστική, δίνει την ψυχή της, ζει γι αυτό το πράγμα. Όποτε μπορώ θα πάω να τη δω, να την τιμήσω, το αξίζει. Μιλάμε και στο τηλέφωνο, έχουμε πολύ ωραία σχέση».

argyros.jpeg

Το κεφάλαιο έρωτας!
«Υπάρχουν καταστάσεις στο παρελθόν που έχουν αντέξει παραπάνω ή λιγότερο στον καιρό, ή κάποιες ευκαιρίες, αλλά για να μην προχώρησαν κάποιος λόγος θα υπάρχει. Είμαι ευγνώμων για ό,τι μου έχει συμβεί. Είναι δύσκολο για κάποια κοπέλα να είναι μαζί μου. Όταν υπάρχει κατανόηση και μέσω του διαλόγου μπορούν να λυθούν τα πάντα».

Για το αν μπορεί να προστατεύει την προσωπική του ζωή: «Αν θέλεις ναι, μπορείς να πας κάπου αλλού. Παρόλα αυτά δεν είναι εύκολο. Αλλά αυτό είναι στη ζωή μας. Υπήρχαν σχέσεις που δεν μαθεύτηκαν. Θέλω να προστατεύω τις σχέσεις μου, όχι μόνο για μένα, αλλά και για την κοπέλα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved