Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: «Κάθε Γολγοθάς συνοδεύεται και από μία Ανάσταση»
Showbiz

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: «Κάθε Γολγοθάς συνοδεύεται και από μία Ανάσταση»

Ευχές για την Ανάσταση έστειλαν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση.

Το φετινό Πάσχα ήταν αρκετά διαφορετικό για το ζευγάρι αφού μερικές ημέρες πριν είχαν ανακοινώσει την αποβολή της Ιλάειρα.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση έζησαν μια πολύ δύσκολη περίοδο όταν ανακοίνωσαν πως έχασαν το παιδί που περίμεναν. Το αγαπημένο ζευγάρι ανυπομονούσε να αποκτήσει οικογένεια, ωστόσο η Ιλάειρα Ζήση απέβαλε στις πρώτες εβδομάδες της κύησής της.

Οι δυο τους δείχνουν να χαμογελούν ξανά χωρίς να χάνουν την αισιοδοξία τους και μάλιστα χθες γιόρτασαν μαζί την Ανάσταση. Το ζευγάρι χαμογελά ξανά, γνωρίζοντας πως στο μέλλον θα τους δοθεί η ευκαιρία να γίνουν γονείς.

«Μακάρι στη ζωή μας να μη συναντούσαμε κανένα Γολγοθά, αλλά αφού είναι αναπόφευκτο, εύχομαι κάθε Γολγοθάς να συνοδεύεται και από μία Ανάσταση και το φως της να χαρίζει υγεία, αγάπη, δύναμη και ελπίδα! Καλημέρα, Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά!» έγραψε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

mayrikioy

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης και της αποβολής.

Το ζευγάρι μοιράστηκε μέσα από το instagram ένα βίντεο στο οποίο αποκάλυψαν πως η Ιλάειρα είχε μείνει έγκυος και οι δυο τους θα γίνονταν γονείς κάτι που ήθελαν πάρα πολύ στη ζωή τους.

«Εδώ και μια εβδομάδα έχουμε έρθει στο σπίτι μας στην Κύπρο είμαστε εδώ κλεισμένοι και προσπαθούμε να συνέλθουμε. Πριν 1μιση μήνα ανακαλύψαμε ότι θα γίνουμε γονείς. Θέλαμε πολύ ένα παιδάκι. Δεν πήγαν τα πράγματα όπως θέλαμε. Είχα μια δύσκολη εγκυμοσύνη. Δυστυχώς τη 10η εβδομάδα η γυναικολόγος μας είπε ότι σταμάτησε η καρδούλα του μωρού που περιμέναμε», είπαν, μεταξύ άλλων στο βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved