Υρώ Μανέ: Πάσχα με την κούκλα κόρη της στο Πήλιο - Μαζί με Γιάννη Μπέζο και Ναταλία Τσαλίκη!
NDP
Showbiz

Υρώ Μανέ: Πάσχα με την κούκλα κόρη της στο Πήλιο - Μαζί με Γιάννη Μπέζο και Ναταλία Τσαλίκη!

Η ηθοποιός Υρώ Μανέ επιλέγει συχνά την παρέα της πανέμορφης κόρης της! Μαζί πέρασαν και το Πάσχα έχοντας στην παρέα τους και το ζευγάρι, Γιάννη Μπέζο και Ναταλία Τσαλίκη.

Αχώριστες μάνα και κόρη! Η αδυναμία της μιας για την άλλη δεν κρύβεται!

Η ηθοποιός Υρώ Μανέ αρκετά συχνά μιλάει για την αδυναμία που έχει στην κόρη της Φαίδρα Νταϊόγλου! Και αρκετά συχνά επίσης τους αποθανατίζει ο φωτογραφικός να απολαμβάνουν η μια την παρέα της άλλης!

Και οι δυο γυναίκες αγαπούν το θέατρο και όταν έχουν ελεύθερο χρόνο επιλέγουν να περνάνε ποιοτικό χρόνο μαζί επισκεπτόμενες παραστάσεις συναδέλφων τους. Οι δυο τους τώρα επέλεξαν να περάσουν και τις διακοπές του Πάσχα μαζί!

https://www.instagram.com/p/CrHDg93r0yI

Στις Μηλιές Πηλίου βρέθηκαν με πολλούς καλούς τους φίλους. Ανάμεσά τους και ο Γιάννης Μπέζος με τη Ναταλία Τσαλίκη οι οποίοι πόζαραν μαζί με την Υρώ Μανέ και τον Γιώργο Λιάντο σε μια φωτογραφία.

Η Φαίδρα, η κόρη της Υρώ Μανέ με τον Τάσο Νταϊόγλου είναι χορεύτρια και δασκάλα χορού. Σπούδασε κλασικό και σύγχρονο χορό στη Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού Ραλλού Μάνου.

https://www.instagram.com/p/CrGel4yoVhN

«Θα ήταν τελείως διαφορετική η ζωή αν δεν υπήρχε η κόρη μου. Εκεί συμπυκνώνεται το άπαν. Έχω μια πορεία πολύ καλή, ο κόσμος με έχει τιμήσει με την αγάπη του, έχω ευτυχήσει που έκανα καλές δουλειές, αλλά όλα εκεί γυρίζουν. Όταν έρχεται ένα παιδί στη ζωή σου και κλειδώνουν σκέψεις και αξίες, ανοίγονται άλλοι δρόμοι. Θα μου άρεσε πολύ να ακούσω τη λέξη “γιαγιά”. Η κόρη μου είναι 23 ετών, θα επιλέξει τι θα κάνει στη ζωή της εκείνη», είχε πει η ηθοποιός Υρώ Μανέ τον περασμένο Απρίλιο στο The 2Night Show.

«Δεν ευχόμουν να γίνει ηθοποιός, αλλά ήξερα θα ασχοληθεί με την τέχνη. Έβλεπα κι εγώ στα 4 της τι θέλει και την οδήγησα σε σχολή χορού και τώρα είναι και στο Πάντειο. Όταν η Φαίδρα τελείωνε το δημοτικό είχαν την ανάγκη να την υποστηρίξω. Δεν είχα και καμία σοβαρή πρόταση τότε. Δεν άφησα την καριέρα μου. Πήραν την πορεία τους τα πράγματα», είχε προσθέσει.

Διαβάστε επίσης:

Υρώ Μανέ: «Μετράω τα εγκλήματα με την ηλικία της κόρης μου» (Video)

Μανέ – Καβογιάννη – Κωνσταντίνου: Η συνάντηση 19 χρόνια μετά τα «Εγκλήματα»

Σπάνια δημόσια εμφάνιση. Δείτε την Ηρώ Μανέ με τον άντρα της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved