Μπραντ: «Την πρώτη εγκυμοσύνη την ανακοίνωσε ένας άνθρωπος στην τηλεόραση χωρίς να ζητήσει άδεια»
Showbiz

Μπραντ: «Την πρώτη εγκυμοσύνη την ανακοίνωσε ένας άνθρωπος στην τηλεόραση χωρίς να ζητήσει άδεια»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος αφού πριν λίγες ημέρες υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους. 

Το ζευγάρι παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και μεταξύ άλλων ανέφεραν τον λόγο που κρατήσαν κρυφό το ευτυχές γεγονός της εγκυμοσύνης με την Ανίτα Μπραντ μάλιστα να αποκαλύπτει τι είχε συμβεί στην πρώτη της εγκυμοσύνη.

brant-xristopoulos-(3).jpg

«Άλλο ένα όνειρό μας γίνεται πραγματικότητα. Ακόμη δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει 100%. Κρατάμε ένα πλασματάκι στην αγκαλιά μας και σκεφτόμαστε "αυτό τώρα είναι αλήθεια;". Είμαστε συγκινημένοι, είμαστε πραγματικά χαρούμενοι και κάθε μέρα λέμε το ίδιο, ότι δεν θέλουμε τίποτα άλλο από τη ζωή».

Ο Χάρης Χριστόπουλος από τη μεριά του, ανέφερε: «Το θέλαμε πολύ, το προσπαθήσαμε πολύ και προσευχηθήκαμε πολύ. Γι' αυτό και νιώθουμε τόσο χαρούμενοι. Τελικά, εισακούστηκαν οι προσευχές μας. Είναι ένα θεόσταλτο δώρο και έχουμε μείνει να το χαζεύουμε εκστατικά νιώθοντας ευτυχία και αγάπη. Είμαστε ευλογημένοι».

brant-xristopoulos-(5).jpg

Η όμορφη μανούλα εξήγησε πως αναγκάστηκε να δημοσιοποιήσει την πρώτη της εγκυμοσύνη και δεν θα ήθελε να συμβεί το ίδιο και με τη δεύτερη.

1675187672340-936885542-brant-4.jpg

«Το έζησα σιωπηρά, είμαι έτσι και ως άνθρωπος. Στα social βγάζω το 15% της ζωής μας. Αυτά που ζούμε και περνάμε καθημερινά, κανείς δεν τα ξέρει. Είμαι στα social media και έχω ένα υπέροχο κοινό, αλλά επιλέγω να μη μοιράζομαι πολλά από τις προσωπικές μας στιγμές. Είμαι άλλωστε, πολύ κλειστή σαν χαρακτήρας. Αναγκαστήκαμε να επιβεβαιώσουμε την πρώτη μου εγκυμοσύνη, όταν ήμουν στον πέμπτο μήνα, γιατί το ανακοίνωσε ένας άνθρωπος στην τηλεόραση χωρίς να ζητήσει την άδειά μας. Αν δεν συνέβαινε αυτό, μπορεί να μην το λέγαμε. Η υπερέκθεση με αγχώνει γενικά, οπότε, στη δεύτερη εγκυμοσύνη, ήθελα να ζήσω εκείνο το διάστημα πολύ ήρεμα, να προσέχω το παιδάκι μου, να περνώ περισσότερο χρόνο με τον Χρήστο και ο μόνος τρόπος ήταν να το ξέρουμε μόνο εμείς», εξήγησε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved