Αφροδίτη Λιάντου-Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Επιβεβαίωσαν για πρώτη φορά τη σχέση τους μέσα από μία φωτό
Showbiz

Αφροδίτη Λιάντου-Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Επιβεβαίωσαν για πρώτη φορά τη σχέση τους μέσα από μία φωτό

Μπορεί η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης να μην έχουν πει λέξη για τη σχέση τους και τον έρωτα που μοιράζονται, όμως αυτό το Πάσχα είπαν να την επιβεβαιώσουν με την πιο τρυφερή φωτογραφία! 

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό και μάλιστα η σχέση τους ξεκίνησε στα σετ της σειράς Η γη της Ελιάς όπου πρωταγωνιστούν.

Όμως, κανένας από τους δύο δεν είχε πει κάτι για αυτόν τον έρωτα και μάλιστα στην αρχή της σχέσης τους το διέψευδαν κιόλας.

Παρ' όλα αυτά, φαίνεται πως οι δυο τους αυτές τις άγιες μέρες, τις μέρες αγάπης, ένιωσαν έτοιμοι για να μοιραστούν όσα αισθάνονται ο ένας για τον άλλο μέσα από μία τρυφερή φωτογραφία.

skourletis-liantou-800x616.jpg

Το ζευγάρι βρέθηκε για τις πασχαλινές του διακοπές στην Ερμιόνη και αφού περιηγήθηκε στη φύση και πήρε... μεγάλες δόσεις καθαρού αέρα, είπε να ανεβάσει και αυτή την τόσο όμορφη και τρυφερή φωτογραφία του που αποπνέει έρωτα και αγάπη.

Σ' αυτήν απεικονίζονται οι δυο τους να έχουν πολύ κοντά ο ένας το πρόσωπο του άλλου σαν να είναι έτοιμοι να φιληθούν τρυφερά.

Σε ό,τι αφορά το μέλλον τους στη σειρά που τους ανέδειξε, τόσο η Αφροδίτη Λιάντου όσο και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης σε παλιότερη συνέντευξή τους είχαν παραδεχτεί ότι αποχωρούν από το καστ στο τέλος της σεζόν. Συγκεκριμένα είχαν πει:

«Θα αποχωρίσουμε στο τέλος της σεζόν από τη Γη της Ελιάς. Θα ήθελα ένα ρομαντικό τέλος για την Μυρτάλη και τον Αλέξη. Στα επόμενα επεισόδια θα δείτε έναν νέο θάνατο» είπε εκείνος.

Οι δυο τους είπαν πως στην επόμενη δουλειά θα ήθελαν να συνεργαστούν πάλι.

«Υπάρχει χημεία μεταξύ μας» υπογράμμισαν.

Δείτε τη φωτογραφία και θα διαπιστώσετε το ίδιο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved